(Un alt) Murcielago sifonat

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.12.2006
Un Lamborghini Murcielago a fost implicat intr-un accident in orasul englez Wolverhampton in urma caruia a iesit destul de prost.

Supercarurile exotice devin interesante pentru presa auto in doua momente ale vietii lor: atunci cand sunt lansate oficial si lumea sta gura-casca la marile saloane auto sa vada ultimele forme ale industriei si atunci cand sufera accidente in urma carora ies mai mult sau mai putin sifonate.

De aceasta data, subiectul principal al povestii este un Lamborghini Murcielago care a fost implicat in orasul englez Wolverhampton intr-un accident cu alte trei masini si cu un autobuz. Taurul italian a reusit sa blocheze astfel circulatia pe o artera foarte importanta a orasului pentru cateva ore, timpul necesar autoritatilor sa repare deranjul. Vina accidentului ii apartine in totalitate soferului bolidului de 250.000 de euro, care a intrat in plin intr-un Rover 45 si a ricosat apoi intr-un Toyota Avensis.

Nimeni nu a fost ranit, insa proprietarului supermasinii va trebui sa dea explicatii cat mai plauzibile companiei de asigurari.

Comentarii (1)

  • cressty
    oauuu
    macar i sau deschis usuile.... simbolul masinii... dar oare soferu a scapat??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru