Un american a furat o maşină direct din showroom

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.11.2010
Un american a furat un Nissan Altima direct din showroom-ul japonezilor. Acesta a fost prins şi arestat la scurt timp după infracţiune.

Jacory Phillips, un bărbat de origine americană, a fost arestat şi acuzat de furtul unuei maşini. Acesta a pătruns în showroom-ul Nissan Five Star din Albany, New York, a luat un exemplar al modelului Altima şi a demarat în trombă direct prin uşile de sticlă ale clădirii. Jacory Phillips a avariat uşile clădirii şi apoi fugit de la locul faptei, a declarat Phyllis Banks, purtător de cuvânt al Poliţiei new-yorkeze.

La scurt timp după furt, autorităţile din cartierul Early County au fost anunţate de un muncitor al unei benzinării că o persoană de sex masculin "cerşeşte" bani pentru combustibil. Poliţia americană a făcut imediat legătura cu incidentul de la showroom-ul Nissan şi au mers sa-l aresteze pe Jacory Phillips.

"Acesta le cerea bani trecătorilor pentru a cumpăra combustibil, iar cineva din benzinărie a raportat la Poliţie comportamentul suspicios al lui Phillips. Acesta a fost dus la închisoarea din Dougherty", a adăugat Banks. Jacory Phillips nu este la prima vizită în închisoarea din Dougherty, acesta fiind închis timp de 60 de zile în ianuarie 2009.

În ceea ce priveşte showroom-ul Nissan, acesta a fost deschis la două zile după incident, iar uşile avariate au fost acoperite cu folie de plastic.

Via | Albanyherald

Comentarii (7)

  • articole scrise la repezeala
    articolul nu precizeaza in ce tara s-a petrecut evenimentul... ar trebui sa deduc ca "Early County" e un cartier dintr-un oras al Statelor Unite?!
    4 6
  • @ ion
    ''showroom-ul Nissan Five Star din Albany, New York''
    scrie asa ceva in articol...
    7 1
  • mare e gradina domului , dar ...
    cum a furat-o e una , dar sa se mai si expuna cersind ...
    3 0
  • omul nu era sanatos...
    3 0
  • Cascador :)
    S-a inspirat din Gone in 60 seconds
    5 0
  • Praf
    A furat o masina, dar nu a putut sa fure si niste benzina :))
    Ori suntem hoti ori nu mai suntem
    4 0
  • akatot
    pacalici
    ce calici japonezii astia de la showroom, sa nu umple ei rezervorul masinii inainte s-o vanda.......
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru