VIDEO: Dacia 1300 apare in ultimul videoclip Depeche Mode

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.06.2009
Vedetele ultimului videoclip Depeche Mode, "Peace", sunt actrita Maria Dinulescu, Dacia 1300 si o Romanie vazuta altfel.


Comentarii (42)

  • 1300 - depeche
    Deci prea tare...cum naiba? :)
    2 6
  • Crysty
    Clip
    Super tare ! Atat piesa, cat si clipul si mesajul transmis !
    Cred ca asa arata fata Romaniei in timpul razboiului sau revolutiei!
    3 11
  • dacia
    ce Dacia 1300 ? Ce este in videoclip ala e 1310 nu 1300. Nu prea stiti istorie, ... sau sunteti de cand revolutia :))
    6 5
  • emilio
    pt crysty...
    Crysty, copilashule, Romania nu arata asa in timpul razboiului, sau inainte de revolutie, multe din ce le vezi in clip, nici nu existau inainte de 1990. Voi ce naiba invatati la lectia de istorie? despre Andreea Esca?
    15 1
  • Bethurbazal
    completare
    Mai e si o Dacia 1410 Sport vopsita si ”pe geanta”.
    2 3
  • Cristi
    1410 sport
    Gasiti acea Dacia 1410 Sport intr-un gang pe str. Smardan, langa un magazin cu rochii de mireasa :)
    1 0
  • lol
    cam lesbiana asta :|
    2 5
  • Vam-pirelu
    tzais
    @nicu

    De unde stii ca nu e 1410 ?

    @ on topic ...

    Frumos video si piesa ... :P
    1 5
  • Manzotti
    Praf....
    Praf, atat piesa cat si videoclipul
    15 5
  • dacia
    stiu sigur ca e 1310, este un model din 1988 - 1989, cu echipare tlx, cutia in 5 trepte, motor de 1,4. Modelul 1410 un pic difera. Deci, garantez eu ca e 1310 !
    1 2
  • johny BOY
    ha, cred ca inca nu s-au trezit moderatorii, ca sa cenzureze putin posturile unor dobitoci ca cel de sus, ca dl Ovidiu...
    Un retardat...
    Domnu' Ovidiu, doar asa iti exprimi ideile?
    Oricum actiunile ca cea exprimata mai sus probabil la tine raman doar la stadiul de dorinta neimplinita..
    In general vorbesc...
    Mare bou esti...
    4 0
  • made in RO
    HINT: Spotul a fost filmat in Romania
    2 2
  • ..
    dacia imi place. exact asa a fost prima mea masina.. doar ca era galbena. videoclipul e cea mai mare porcarie facuta vreodata..
    4 3
  • myrules
    oare sunt singurul caruia nu-i place melodia si clipu asta? cred ca e cea mai naspa melodie a lor dpmdv :(
    5 3
  • nici mie
    Deja incep sa devina desuete materialele cu tematica comunista.
    Intram in clisee care nu ne fac bine. Personal nu cred ca sunt deosebite nici piesa nici videoclipul. In chimb actrita isi face treaba foarte bine!
    7 0
  • lol
    normal ca e naspa. doar a fost filmat in romania.
    5 8
  • de ce oare
    Avem oameni - avem masini - avem tara - de ce dracu nu suntem in stare de nimic!
    8 0
  • dragao
    asadar.. hai sa o lasam mai moale
    VAZAND ACEST Videoclip am impresia ca nu o sa scapam niciodata de eticheta de fosta tara comunista ramasa la acelas stadiu..
    8 0
  • leonard p
    cool & not6 cool
    melodia cat de cat ok, clipul e cool , but not cool.
    inca nu am vazut din armata sa se intoarca si sa nu gaseasca ceva de facut. de fapt ceea ce prezinta clipul este capacitatea lui Dave de a reveni dupa dezintoxicare, pentru el dezintoxicarea a fost ca armata, iar apoi a fost greutatea cu care sa se reobisnuiasca fara.
    clipul cred ca r fi trebuit turnat in dublin, acolo femeile din fractiunile separatiste....sun super cool.
    0 4
  • ha ha
    ha ha ha
    au venit sa faca clipul la noi ca nicaieri in lumea nu mai gaseau o tara mai deprimanta ca Romania
    7 0
  • ...care e faza?!
    N-am inteles nimic din videoclipul asta... aaa... ca suntem un fel de zona crepusculara pentru regizorii din occident si ca aici gasesc peisaje din anii '50 nealterate de trecerea timpului ok... dar total fad videoclipul, iar legatura cu "auto".... inexistenta.
    4 2
  • mircea
    normal
    Da, intr-adevar , ce rahat de melodie...pai alde Guta sau Salam sunt maestrii pe langa astia. Vanghelie va reprezinta, vezi citat: "Cine mai sunt si Depeche astia, ca daca ma supar, le interzic sa mai concerteze". Ce sa stiti voi de sound-ul Depeche, de reintoarcerea la instrumentele analogice din anii '80, de mesajul unui videoclip Depeche, cand fratili mieu Bursuc bate din tambal sa moara toti dusmanii?
    2 2
  • Bogdan
    Trecut + prezent
    Cam nasol videoclip-ul... au imbinat trecutul ( SNCFR ) cu prezentul calculator , friteuze , tomberoane pe roti ( pe vremea lu Ceasca nu erau asa ceva, ci erau cele de tabla cu curul spart... ) prin urmare cred ca e o paralela intre trecut si prezent ... nu ?!?!?
    Anyway ... misto k ne-au bagat Dacia insa cine draq o stie ??? bine ca nu au pus Romania pe undeva ca d rht ne faceau :)) bft
    0 0
  • Imaginea Ro
    Pe tipa am vazut-o in reclame cu prezervative (nu dau nume ca sa ma puteti posta) si in telenovele. In realitate e foarte dragutza, pacat ca vin "mari cantareti" si ii fac asa o imagine. Si daca stau sa ma gandesc mai bine, in multe filme ne facem tara de kko (mi-am adus aminte de Borat si sigur mai sunt cateva). Pacat!
    4 0
  • RASPUNS
    NU e o paralela intre trecut si prezent ci e fix prezentarea vietii actuale in 2009 in anumite zone unde inca mai exista involutie si urme ale comunismului traite si sugerate ca lucru obisnuit in viata tumultoasa a tinerilor si a femeilor batute de soarta etc..deci e fix dedicatie pt romania

    ma intreb cum si cand au filmat asta avand in vedere ca la concert nu au putut fi prezenti pt ca l luat pe ala durerea de burta.. totusi esti Depeche Mode si nu poti sa lasi complet soarta unui vidoclip in mana unei case de filmat in timp ce tu esti in bahamas pe sezlong.

    plus ca e mai tantalau el asa ca video pt ca arata ca o filmare cu o melodie pe fundal(orice melodie) cred ca nici lor nu l'a placut din moment ce apar in el doar sub forma de 'mesh'
    0 0
  • URAGANU
    convins
    Acest videoclip m-a convins sa ma duc sa-mi iau Dacie din targ, duminica de la Vitan. Gata, nu se mai poate. Revin la origini. Nu mai incurajez industri auto occidentala, ci pe cea romaneasca.

    Multumesc pentru acest videoclip minunat in care actrita joaca nemaipomenit, dar eu chiar imi iau DACIE 1300, nu 1310. Vreau 1300 pentru ca are tabla de 2-3mm si stiu ca am TANC :D

    Va pup papa ciao pusi PA
    0 1
  • trezestete romane
    ba scamatorilor dc tot criticati comunismu macar sa construit cv iar democratia a daramat nici nu au fost in stare sa dea cu var am ajuns de rahatu lumii o tara de nimik unde orcine are bani poate sa vina la noi in tara sa faca ce vrea sa se stearga la picioare cu noi si nu mai ziceti revolutie pt ca a fost lovitura de stat pe fata au murit oameni nevinovati in 89-90 doar pt ca au vrut niste conditii mai bune dsaca stiau pt ce urma sa se sacrifice va garantez ca nimeni nu iesea in strada si atunci sa fi vazut daca reuseau sa il dea pe tov NICOLAE CEAUSESCU JOS!!!! el macar a facut cv a construit o tara si a scapato de datorii astia cu democratia lor ne-au ingropat in datorii si ei se ingrasa pe zi ce trece ca niste hiene neinsetate de bani iar alti oameni nu au nici paine pe zi ca sa manance iar idiotii astia de americani si englezi in ura lor oarba fata de rusi eticheteaza orice tara care a fost aliatul rusiei si mai ales daca a fost comunista si noi acuma rabdam calcati in picioare de altii straini la noi in tara dar mai ales de ai nostrii pusi bn sus pt ce ca sa vina jegosi destia sa faca filme de rahat si videoclipuri in care sa ne injoseasca mai tare ceva de genu ""asta e daca ati fost comunisti meritati sa fiti calcati in picioare"" comunismu a fost si este cea mai stabila forma de guvernamant""""" si ca sa incheiem discutia avem destui artisti in tara care au potential dar din pacate nu prea reusesc sa se faca auziti peste hotare iar cei care se fac auziti sunt rromii cu manelele lor muzica de rht
    5 2
  • stefy stefy stefy
    stefy ia un distonocalm.

    -ne intrebam cum ajuti tu la schimbarea 'in bine' a republicii* te trezest mai devreme cu 1 ora? folosesti doar o anumita pasta de dinti? faci super educatie pe la coltul scoli? desteaptate romane?..esti penibil/ fiecare cu treaba lui. esti trist, iti inteleg frustrarile si na poate chiar si rezonez dar nu asta e mesajul si nici metoda.

    -sari ca brosca la inundatie cu 3 vorbe si replici expirate si tot auzite, lucruri pe care oricine le stie adica o arzi cliche

    -sa stai tu cu prietenii tai in comunism si de la 4dimineata la coada la prezervative
    -cu oameni ca tine ce repeta fara imaginatie vorbe cu iz ''call to action'' pe un site de si cu masini si plange dupa ceausescu nu o sa se intample : ''desteaptate romane'' niciodata.
    -banuiesc ca daca ai fi avut un statut social mutumitor niste cash asa ca sa nu ai grija zilei de maine...clar nu ai mai fi postat banalitatea de mai sus
    0 3
  • stefy


    mm gandit ca te prinzi dar totusi nu risc si adaug adaug:

    invata sa scrii corect: trezeste-te nu trezestete de asta am si pus desteaptate in loc de desteapta-te

    hai succesuri si sa te iei de mana cu EBA
    0 0
  • robert
    De la Dacia 1300 pana la 1310 ca cea din videoclip e cale lunga. Insa unii au spun ca daca ai bord de 1300 si exterior de 1310 e tot 1300. Oricum tot Dacie ramane.
    0 0
  • DACIOSUL
    PALIERUL MARIT
    FRATIILOR, VENITI SA VA ARAT EU DACIA DIN 72. SPAIMA RAR-ULUI. CU ASTA TREBUIA SA IESITI VOI IN VIDEOCLIP, NU CU UCARIA AIA.
    0 0
  • BURILA GOLESTI
    19 LI
    BA VA FAC CU CAMIONETA MEA. PLECATI CU AIA DE ACOLO
    0 0
  • 9600-FX
    ??????
    Hmmmm... Piesa asta e cam slabuta (si asta cu indulgenta maxima). Doar pentru ca sunt Depeche Mode nu inseamna ca le iese mereu asa cum ar trebui.
    Cat despre Romanica... m-am saturat sa ii vad pe cate unii complexati cum tot o trag inainte cu "vai, ce tara de rahat" dar nu incearca sa faca nimic pentru a-si schimba mentalitatea care ii tine in loc si prin aceasta schimbare sa ii influenteze si pe cei din jurul lor... schimbarea incepe in fiecare dintre noi. Abia dupa ce te poti lauda TU ca ai evoluat intr-un oarecare sens poti sa ii critici pe altii... Dar mai avem pana cand cei multi sa inceapa sa deschida ochii si sa vada ca am intrat de ceva vreme in sec XXI...
    Scuze daca am fost off-topic...
    1 1
  • criza bat-o focu
    DM vor sa economiseasca si ei putin in decoratii , in alta ordine de idei un scenariu asemanator nu stiu daca in putea face cineva fara sa fi fost in romania , pentru urmatorul film de razboi nu mai e nevoie de studiouri si decoratori profesionisti , daca ma gandesc bine doamna aia blonda de la turism ar trebui sa promoveze altfel turismul "Romania , land of p(is)eace"
    0 0
  • Clipul este filmat pe langa Rafinaria Brazi,pe drumu cum faci stanga de pe miraculoasa centura Ploiesti Vest
    0 0
  • Xbox 360 Comercial
    Va rog uitati-va la acest filmuletz .... http://www.youtube.com/watch?v=VFvaByuxmCI
    0 0
  • What?
    Foarte misto clipul lui Kolegu dar nu are nicio legatura cu ceea ce este in articol....poate doar faptul k mi s-a parut ca vad o Dacia Super Nova...parca
    1 0
  • bogdan
    beton
    beton tipa. alt film, alt look, si toate i se potrivesc de minune
    0 0
  • @soda ... :) chiar daca, cum zici tu, toata lumea stie de probleme ce ne inconjoara si ne fac viata un calvar, putin sunt cei ca stefy care deschid gura si zic lucrurilor pe nume. Degeaba stii care sunt problemele daca stai si te resemnezi. Dar stii sa dai replica altuia care are macar curajul sa zica ce are de zis. Oamenii ca stefy sunt scarbiti si satui genul tau de temperament: 'atotstiutori, dar a tot sugatori' ... ma rog nu pentru tine scriu acest mesaj, ca mi-as irosi timpul degeaba...
    @stefy .. daca vrei si ai timp de scris cate un articol despre problemele care le consideri tu ca fiind deranjante pentru fiinta umana in primul rand, te rog scrie-mi un mail la: vlad@cubul.info
    nu vei scrie pentru cubul.info ;) :D
    @on topic - misto piesa, clipul mi se pare genial, mai ales ca e facut de noi.
    hai pa
    0 0
  • CRISTI13
    UN shett de piesa!! ma refer la muzica
    0 0
  • pacat
    videoclip naspa. ce se filmeaza la noi tot timpu arata super naspa. imaginea e de calitate proasta, nu folosesc si ei umbre efecte de lumini ca in filmele sau reclamele de afara. mai misto e o emisiune top gear (realizare, imagine). acolo se lucreaza cu profesionisti
    0 0
  • exista regizori romani talentati si cameramani buni dar nu sunt sustinuti sau poate au plecat la hollywodd
    filmuletul din linkul lui Kolegu cel cu reclama la xbox e filmat la noi. se vede ca e alta calitate fata de videoclipul depeche. diferenta cred ca e la realizator si echipa de filmare care in cazul xbox tind sa cred ca au fost straini.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru