VIDEO: Dacia a produs la Mioveni maşina cu numărul 4.000.000

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 18.03.2011
Sărbătoare la Mioveni: Dacia a scos pe porţile fabricii argeşene maşina cu numărul patru milioane. Este vorba de un Duster comandat de o româncă.

Dacia a sărbătorit în aceasta săptămâna producţia maşinii cu numărul 4 milioane la uzina de la Mioveni. Evenimentul a avut loc la 43 de ani de la pornirea producţiei la fabrica argeşeană, timp în care ritmul de asamblare a maşinilor a crescut proporţional cu imaginea de marcă a brandului românesc.

Astfel, dacă primul milion de maşini a fost fabricat în 17 ani (borna atinsă în 1985), muncitorii Dacia au avut nevoie de 13 ani pentru a fabrica al doilea milion (1998), de 9 ani pentru al treilea milion (2007) şi de doar trei ani şi jumătate pentru fabricarea celui de-al patrulea milion de maşini.

Exemplarul cu numărul 4.000.000 care a ieşit pe porţile uzinei din Mioveni este un Duster 4x4 Laureate vopsit în culoarea brun-caju, specifică SUV-ului românesc. Acesta a fost comandat de o clientă din România, de profesie medic.

 

Comentarii (10)

  • Felicitari
    Sa ajungeti la 10.000.000 cat mai repede
    22 3
  • linie productie...
    Domnule!! cata precizie in fabricatie, totul la milimetru, extraordinar.

    Si verificarea inchiderii usilor - aliniament - super tare.

    Si mai ales ca totul tine de ochiul uman.

    Cate precizie domnule!!!
    :)
    7 51
  • Duster nu e pentru fitosi
    Calitatea asamblarii e buna raportat la cati bani dai pe ea!
    45 1
  • Cristi
    felicitari dacia
    O cestere impresionanta a vanzarilor. Mult succes! Sa va prinda doua 2020 cu inca o cifra a numarului de vanzari.

    @eu: Imi imaginez ca tu lucrezi intr-o fabrica in care totul este la milimetru, produci nanofotonice si MEMS si ai publicat deja majoritatea brevetelor la plictisitoarele conferinte IEEE. Atunci iti inteleg exigenta si intr-adevar nu ai merita o masina facuta la ochi...M-ar fascina sa invat de la tine, candva, despre integrarea NEMS-urilor cu tehnologiile CMOS.
    18 1
  • Dacia ma face mandru!
    Dacia ma face mandru ca sunt roman.
    16 5
  • V.Alexiu
    Felicitari pentru Dacia
    Performanta la care s-a ajuns trebuie sa fie realmente o mandrie pentru noi toti. Cu experienta specialistilor si cu imaginea de marca capatata in timp, ar fi potrivit ca uzina sa se orienteze catre masini mai mari si mai elegante. In aceasta situatie, plus-valoarea acumulata ar fi mai mare.
    Consider ca obiectiv de cea mai mare importanta constrirea in Romania a celei de-a doua uzine Dacia-Renault , care cu siguranta ar avea destule de realizat. Constructorul francez a dorit / doreste acest lucru - mai ramane sa doreasca si edilii nostri !
    2 0
  • I really don't give a shit!
    Singurul lucru romanesc la dacia e forta de munca si asta pt ca ieftina.
    8 22
  • pe bune
    dudu asta crezi tu .....in afara de forta de munca ...fabricarea pieselor ....plus altele care romanul de rand nu le stie
    11 3
  • NewsFlash!
    @dudu
    Duster e proiectat in proportie de 70% in Romania la RTR cu ingineri si designeri romani
    21 3
  • BaditzaEx
    Felicitari Dacia !
    La mai mult, vad ca coment anterioare mi-au fost anulate :))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru