VIDEO: Reclama interzisa la Toyota Prius

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.06.2007
Britanicii au interzis aceasta reclama din cauza informatiilor prezentate de Toyota cu privire la emisiile de CO2.

Comentarii (10)

  • Nedumerire
    Nu inteleg de ce... ?!
    0 0
  • Lucian
    Sunt prea buni ptr. concurenta....;)
    Fiindca falimenteaza industria petroliera si concurenta nu face fatza !!! :))
    0 0
  • flavius
    ofticatii
    Nu falimenteaza petrolisti din atata dar e o prima lovitura data nemernicilor.Sunt sigur ca de foarte multi ani se descoperisera alternative dar nenorocitii nu le-au lasat pe piata.Curaj baieti !
    0 0
  • AndreiRN
    Monopolul petrolier
    Monopolul petrolistilor a tinut si va tine inca lumea subjugata lor ani multi.
    Personal le "rapesc" 40% din profit prin folosirea biodieselului de productie proprie si gratuit si curand sper sa ridic % prin incalzirea apei de uz casnic cu 80% biodiesel.
    Astfel imi voi reduce contributia spre buzunarele petrolistilor considerabil precum si impozitele pe combustibil.
    Dorinta de a avea generator electric propriu pe biodiesel este de dativa ani buni si poate va deveni si realitate. 2 ore de functionare imi va acoperi consumul pe toata ziua.
    Daca maine apare Hybridul pe motorina voi fi primul sa-l achizitionez.
    0 0
  • Pt. Andrei RN
    As vrea sa vb. Cum am putea lua legatura ?
    0 0
  • totusi...va aparea si schimbarea...
    Mai e pana sa ajunga la maturitate acest concept hybrid si pana cand petrolistii o sa acorde mai mult spatiu unor astfel de proiecte. Dar incet si sigur se va intampla si asta, alternativa mai eficiente nu sunt, sau daca sunt nu vor fi la implementate preas curand comparativ cu cea de la Toyota. Ce e clar e ca Toyota va revolutiona mult indistria auto. Sunt prea perfectionisti. Si Prius este o dovada clara e acestui lucru. Americanii sunt praf - cei de la GM au hybride dar nu prea reusite, europenii sunt buni dar raman in urma, insa japonezii vor da un sens acestei idei de a inlocui clasicele motoare pe combustie, sursa se venit a Orientului Mijlociu si nu numai. Incet si sigur ramanem fara petrol si daca vrem sa traim trebuie facute schimbari, la inceput mici, iar apoi mai mari.
    0 0
  • Totusi nu consuma chiar asa putin
    A vezut cineva cifrele la Prius respectiv consumul , comparati consumuriile de pe Prius , si alte masini de oras cum se vrea a fi prius , cu Lupo 1,3 Tdi , C1 1,4 Hdi , Yaris D4D , parca ar consuma mai putin toate decat Prius cel putin pe hartie nu ?
    0 0
  • animalutul20
    consum/masina
    yaris si lupo sunt masini mici;prius e deja un family car.........
    0 0
  • liste
    incercati aici, sunt cateva liste interesante:
    http://www.ecoage.com/ambiente/automobili-ecologiche/lista-automobili-ecologiche.htm
    0 0
  • AndreiRN
    Inginerie si eficienta
    Pt Alex. Sunt tot andreirn cam peste tot.
    Eu cred ca o eficienta mai mare o are inmagazinarea energiei in forma de aer comprimat decat electricitate in baterii. Diferenta de greutate este considerabila siind ca plumbul este mai greu decat aerul comprimat dar si mai important sunt pierderile de energie care la electricitate sunt in jur de 20% incalzindu-se firele pe cand la aer comprimat banuiesc ca sunt mai reduse. Prius a fost proiectat pt piata californiana care are restrictiile cele mai ridicate la poluare si unde modelele pe motorina nu se vand. Cu siguranta ca un model hybrid pe motorina ar avea performante superioare dar deoacamdata nu a avut nimeni curajul sa-l produca. Piata Europeana este considerata minora in comparatie cu SUA unde 1,3 milioane de masini noi se vand LUNAR.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru