Viitorul Volkswagen Beetle soseste in 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.10.2009
Volkswagen a anuntat ca noua generatie a modelului Beetle va debuta pe piata mondiala in 2012. Urmasul modelului legendar va fi mai spatios la interior si mai abordabil ca pret.

Volkswagen a recunoscut oficial ca lucreaza in prezent la noua generatie a legendarului Beetle, asteptat sa substituie modelul actual cel mai devreme in 2012. Cele mai noi informatii despre viitorul model anunta dimensiuni asemanatoare cu cele ale actualei generatii dar mult mai mult spatiu pentru ocupantii banchetei spate.

Volkswagen isi doreste sa solutioneze problemele aparute pentru pasagerii spate, care nu puteau calatori confortabil, prin crearea unui habitaclu mai generos in zona delimitata de montantii doi si trei. Informatia a fost pusa in circulatie de Stefan Jacoby, presedinte si CEO al Volkswagen America, care a declarat totodata ca noul Beetle va redeveni acea masina populara, mult mai accesibila ca pret, pozitionata intre actualele Golf si Polo.

Desi s-a bucurat de vanzari bune pe piata din Statele Unite, actuala generatie a reprezentat un esec total pe Batranul Continent, unde pretul exagerat a speriat publicul. VW vrea sa evite un nou deznodamant nefericit si promite o masina pentru popor.

Noua generatie se va numi simplu Beetle (nu ca cea actuala, New Beetle) si va imprumuta linii de design traditionale impletite cu noua filosofie a grupului, regasita deja pe Polo, Golf, Scirocco si Transporter.

Insusi Walter da Silva, seful de design VW, a garantat ca noul design va reprezenta un pas inainte.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • nikoli
    pret
    cine imi zice cit ar costa un VW Beetle din 2005?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru