Chevrolet aduce la Frankfurt conceptele Miray şi Colorado Rally

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.08.2011
Chevrolet pregăteşte pentru ediţia de anul acesta a Salonului de la Frankfurt premiera europeană a conceptelor Colorado Rally şi Miray.

Chevrolet reconfirmă interesul său pentru piaţa europeană cu două noi premiere pregătite pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Subsidiarul General Motors propune publicului două concepte pe care le-am mai văzut deja la Saloanele de la Buenos Aires şi Seoul. Este vorba despre camioneta Colorado Rally şi decapotabila Miray.

Expus pentru prima dată în luna aprilie la Bangkok, conceptul Colorado, din care a derivat şi versiunea Rally pregătită pentru Frankfurt, trasează liniile unui nou model global, o camionetă de dimensiuni medii, adaptată filosofiei de design Chevrolet.

Chevrolet Colorado Rally

Off-road-erul se individualizează prin luminile LED frontale, prin grila specifică brandului, aripile puternic profilate, prin cârligele de remorcare şi prin caroseria vopsită în alb sidefat cu particule aurii. La interior, inginerii au mizat mult pe o ergonomie îmbunătăţită, însă au vopsit totul în cenuşiu închis cu detalii metalice. Scaunele au fost tapiţate cu neopren şi au fsot personalizate cu cusături de culoare portocalie.

La interior, printre funcţiile banale regăsite pe orice automobil, Chevrolet a introdus un comutator care opreşte fiecare sistem al maşinii în caz de urgenţă şi un mecanism care purifică aerul din cabină după ce Colorado a intrat într-un nor de praf.

Propulsia este asigurată de un motor diesel de 2.8 litri, iar performanţele off-road sunt garantate şi de două troliuri, fiecare cu o putere de 5.5 cai.

Chevrolet Miray

Alături de modelul 4x4, Chevrolet va expune la salonul german şi decapotabil Miray, care se vrea a fi conceptul unui viitor model sportiv de mici dimensiuni.

Pus în mişcare de două motoare electrice, ţinute în viaţă de o baterie de 15 kW, Miray beneficiază de o caroserie cu multe elemente din fibră de carbon şi de un set de portiere cu deschidere de tip fluture. Cele două unităţi electrice sunt ajutate şi de un motor convenţional de 1.5 litri, supraalimentat, cu patru cilindri, conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj.

via | Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru