FRANKFURT 2011 LIVE: Seat încearcă să revină la viaţă cu conceptul IBL

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Seat trece printr-o perioadă dificilă. Pentru a o putea depăşi, spaniolii au adus la Frankfurt conceptul care anticipează viitoarea lor filosofie de design şi faceliftul lui Exeo.

SEAT a profitat de Salonul Auto de la Frankfurt pentru a reveni în atenţia publicului pasioant. Spaniolii încearcă să lase în urmă periaoda dificilă pe care o traversează cu un concept botezat IBL, responsabil pentru promovarea noii filosofii de design gândite la Martorell. Alături de conceptul sedanului sportiv, Seat a expus şi faceliftul său pentru actualul Exeo, măsură menită se readucă clienţii de sedanuri şi break-uri medii în showroom-urile sale.

Comentarii (7)

  • daniel
    revenire?
    IBL e un skoda missionL in alta haina. asa va prinde greu identitate. Problema care Seat are de la bun inceput.. modele fiat urmate de modele VW group.
    4 13
  • @daniel
    afon
    nu are nici o legatura mision l cu ibl, daca ai sti sa citesti ai vedea ca sunt diferente mari de dimensiuni si structura, uita-te cum se imbina aripile cu montantii a si in continuare la linia masinii,
    11 4
  • mamaaaaaaaaaaaa ,ce uratenie!de unde revenire la viata?acum chiar ca vor muri detot cu pocitania asta !lipsa totala de personalitate si inspiratie!
    5 11
  • noul exeo este audi a4 2007, copie copie nu gluma, si interior si exterior...oare cine-i prost sa puna botu? totusi unde e noul seat leon?
    2 13
  • seat
    chiar o sa le creasca vanzarile daca vor pune in productie conceptul asta. arata f bine.
    si exeo e super masina, totusi este vorba de un model audi care s-a vandut si a functionat f bine
    5 2
  • daniel
    @afon
    ce imaginatie:)) daca te ai documeta un pic (nu-i greu sa folosesti internetul, te ajut in caz ca ai nevoie) ai vedea ca skoda nu a publicat dimensiunile masinii. astfel ne bazam pe poze! pe de alta parte vorbim despre un concept care in realitate o sa imprumute majoritatea pieselor deja existente in VAG, daca va intra vreodata in productie.

    Cat despre structura nici nu putem vorbi.. scrie asa "mai degrabă caută să expună o nouă direcţie de design"

    infine.. documenteaza-te
    1 3
  • wolfgang
    IBL se bazeaza pe audi noul Audi A3 sedan care va fi vandut in SUA si mai apoi in Europa.Seat mizeaza pe vanzarile care sunt in crestere pe piata asiatica si pe urmatoarea generatie de Seat Leon
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru