FRANKFURT 2011 LIVE: Surpriză la standul suedezilor - Volvo You Concept

Publicat Marti, 13.09.2011
Deşi mulţi credeau că nu vor vedea decât un nou facelift pentru deja îmbătrânitul XC90, Volvo le-a rezervat o surpriză: conceptul You.

La standul Volvo nu se anunţa decât un nou facelift pentru mult prea bătrânul XC90, ajuns acum la un ciclu de viaţă record, de aproape 10 ani. Cu toate acestea, scandinavii au ţinut să surprindă ziariştii prezenţi azi la salonul german. Se pare că au şi reuşit, conceptul You fiind apreciat de toţi cei prezenţi.

Comentarii (5)

  • grigore
    XC90
    Hai cu noua generatie odata... E prea depasit moral... prea imbatranit... prea banalizat, oricate retusuri i-ar face, e nevoie de mult de ceva nou...
    2 4
  • nu e surpriza !
    a fost deja prezentat modelul la shanghai anul acesta...
    3 1
  • interiorul pare a fi preluat si adaptat de la SAAB Phoenix.
    Interiorul seamana izbitor cu cel al lui SAAB Phoenix, prezentat la Geneva.
    Design-ul e evident modificat, dar e pe aceleasi principii, bordul e orientat spre driver, infotainment system care preia fucntiile butoanelor, numai ca nu e IQon, ci un tablet integrat :)
    1 1
  • .........
    ultima masina e cea mai smechera:D e bestiala:X
    4 0
  • medicalscientist
    urmatoarea mea masina e un Volvo
    Intentionam sa imi iau un hibrid.Ca forma ,imi placea mult Honda CR-Z...consum mediu,4,4 la suta.Masina de doua locuri.24.000 de euro in Romania.Apoi am vazut consumul unui S 60,nivel de dotare Drive-4.3 la suta.Masina full grown!Si arata si bine!27.000 de euro.Urmatoarea mea masina e un Volvo!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru