Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Audi A8 facelift va fi dezvăluit în 21 august (VIDEO)

Publicat Luni, 12.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Audi A8 facelift va fi dezvăluit în 21 august (VIDEO) - Poza 1
Audi a anunţat oficial că debutul noului A8 facelift va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până atunci însă, în 21 august vom vedea deja primele imagini ale sedanului de lux.

După ce a anunţat că faceliftul pe care îl pregăteşte pentru A8 va aduce limuzinei noua tehnologie LED Matrix pentru blocurile optice faţă, Audi a publicat astăzi un nou teaser video menit să înştiinţeze publicul că premiera noului model va avea loc în data de 21 august.

Noul Audi A8 facelift apare în clipul oficial alături de un alt model misterios sub un cearşaf alb. Cel mai probabil este vorba despre versiunea spotivă a limuzinei, Audi S8.

Aşa cum o sugerează şi imaginile, noul A8 facelift va beneficia de o grilă complet revizuită, de noi terminaţii pentru sistemul de evacuare şi de spoilere retuşate pentru un aer proaspăt. Şi în interior sunt aşteptate câteva modificări, majoritatea de ordin tehnologic. Audi va încerca să aducă noul A8 cât mai aproape de noua generaţie Mercedes S-Klasse, considerată deja un etalon, deşi abia a fost lansată.

Urmareste Automarket
Cea mai importantă îmbunătăţire va fi probabil prezenţa luminilor LED Matrix despre care vă vorbeam mai devreme.
Fiecare far dispune de 25 de diode luminoase, grupate câte cinci. Fiecare fascicul este controlat de un centru de comandă inteligent, ce are capacitatea de a direcţiona extrem de precis modul în care acţionează lumina.

Chiar dacă primele imagini şi informaţii vor fi publicate săptămâna viitoare, debutul oficial al noului A8 facelift va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, programat să îşi deschidă porţile la începutul lunii.

via Audi


Comentarii (2)

  • cele doua masini de sub cearsaf sunt la fel de mari
    ar fi fain sa fie audi rs8. dar sunt sanse foarte mici.
    4 1
  • Audi A8 are două variante de caroserii.Posibil, sub cearceaf, sunt ambele. A8 și A8L!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru