Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama

Publicat Joi, 08.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 3
Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama - Poza 1
Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama - Poza 2
Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama - Poza 3
Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama - Poza 4
Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama - Poza 5
Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama - Poza 6
Chevrolet a anunţat lista premierelor sale pentru Frankfurt: noutăţi pentru toată gama - Poza 7
Chevrolet a anunţat o serie de modificări importante pentru modelele Spark, Aveo, Cruze, Orlando, Malibu şi Trax. Toate noutăţile vor fi prezentate cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Chevrolet a pregătit o listă generoasă de premiere pentru Salonul Auto de la Frankfurt, programat să îşi deschidă porţile la începutul lunii septembrie.

Chevrolet Spark Bubble

Primul pe lista noutăţilor este Spark Bubble, o ediţie specială pentru Europa, care vine personalizată cu un spoiler frontal ceva mai sportiv, panouri laterale noi, bule aplicate pe lateralul maşinii şi jante de 15 inch din aliaj, vopsite în culoarea albă.

La interior, modelul american primeşte o consolă centrală şi câteva inserţii care se potrivesc exteriorului, precum şi un instrumentar de bord redesenat. Lista de dotări include un nou radio, Bluetooth, conexiune USB şi comenzi pe volan.

Chevrolet Aveo

Al doilea model care va apărea la standul Chevrolet de la Frankfurt este Aveo. Subcompactul se va bucura de prezenţa unei camere pentru marşarier, oferită standard pe toate versiunile echipate cu sistem multimedia. La nivelul oglinzilor, Chevrolet oferă şi lumini de semnalizare, disponibile însă doar pe versiunile superioare.

Esential 110 cai putere oferă noul diesel de 1.7 litri disponibil pe Cruze.
7 inch este dimensiunea ecranului de care beneficiază acum Orlando.
4.7 litri/100 de km este consumul mediu al modelului Malibu, echipat cu motorul 2.0 diesel.
6 litri/100 de km este consumul mediu al modelului Trax echipat cu motorul 1.4 turbo şi tracţiune faţă.
Chevrolet Cruze

De la Aveo trecem la Cruze, care oferă acum un sistem multimedia MyLink cu sistem de navigaţie, recunoaştere vocală şi transpunere a textului în cuvinte.

Versiunile superioare vor primi şi avertizare pentru unghiul mort şi oglinzi cu lumini de semnalizare incluse. Gama de motorizări se îmbogăţeşte şi cu un nou propulsor de 1.7 litri diesel, cu 110 cai putere şi emisii de numai 99 g/km.

Chevrolet Orlando

Nici Orlando nu scapă de atenţia Chevrolet, fiind echipat acum cu jante restilizate, cu noi oglinzi echipate cu semnalizatoare LED, sistem de avertizare a unghiului mort, asistenţă la parcare şi un nou sistem multimedia MyLink cu ecran de 7 inch. Sub capotă, Chevrolet permite acum asocierea motorului turbo de 1.4 litri cu o cutie automată în şase trepte.

Chevrolet Malibu

Următorul pe listă este Malibu, care primeşte un motor diesel de 2.0 litri, cu sistem start-stop în standard pe toate versiunile echipate cu transmisie manuală. Configuraţia îi permite modelului să garanteze un consum mediu de 4.7 litri/100 de kilometri şi să înregistreze emisii de 125 g/km.

Chevrolet Trax

Chiar şi ultimul sosit în gama Chevrolet, micul Trax, nu trece neobservat.

SUV-ul de clasă mică va putea fi comandat în configuraţie cu tracţiune faţă alături de motorizarea 1.4 benzină. Alături de o transmisie manuală, versiunea accelerează de la 0 la 100 de km/h în 9.5 secunde, reuşind un consum mediu de 6 litri şi o valoare a emisiilor de 139 g/km.


Comentarii (3)

  • Le-au pus oglinzi stralucitoare, milinch si tadam!
    5 7
  • inexorabil
    Fiabilitatea motoarelor şi arhitectura interioarelor nu constituie o problemă în cazul lui Chewoolet, dar cum rămâne cu...spiritul lui Chevy? Unde s-o fi disipat???
    4 1
  • Spiritul chevy s-a disipat in globalizare..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru