Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Renault Latitude facelift - primele imagini înaintea debutului de la Frankfurt

Publicat Joi, 08.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 16
Renault Latitude facelift - primele imagini înaintea debutului de la Frankfurt - Poza 1
Renault Latitude facelift - primele imagini înaintea debutului de la Frankfurt - Poza 2
Renault va dezvălui la Salonul Auto de la Frankfurt faceliftul modelului Latitude. Aspectul revizuit al sedanului a fost deja dezvăluit de o serie de imagini publicate pe internet.

La trei ani de la debutul oficial pe piaţa europeană, actualul Renault Latitude, varianta franceză a lui Samsung SM5, va avea parte deja de un facelift. Acesta va fi dezvăluit în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, în toamna acestui an.

Primele imagini ale noului Latitude trădează un aspect frontal revizuit, cu un spoiler redesenat, un set de blocuri optice mai mari, care includ acum şi lumini LED diurne, precum şi o grilă a radiatorului ornată cu inserţii cromate. Logo-ul Renault nu a fost repoziţionat şi scos în evidenţă, aşa cum s-a întâmplat cu faceliftul lui Fluence sau Twingo.

În partea posterioară, modificările vizează un design nou al blocurilor optice şi introducerea unor lumini LED pentru a îmbunătăţi vizibilitatea pe timp de noapte. Profilul a rămas neschimbat , principala noutate fiind reprezentată de un set de jante din aliaj, cu design nou.

Esential 240 de cai putere oferă cea mai puternică versiune a modelului Latitude, dieselul V6 de 3.0 litri.
Sub capotă Renault va oferi aceleaşi motorizări, păstrând un caracter exclusiv diesel pentru modelul său de clasă medie.
Este vorba despre un dCi de 2.0 litri în două versiuni de putere, una de 150 de cai şi una de 175 de cai, precum şi despre un dCi V6 de 3.0 litri şi 240 de cai putere.

Totuşi, mai multe surse vorbesc despre o motorizare pe benzină, un propulsor de 1.6 litri TCe, capabil să ofere 180 de cai putere, aşa cum o face şi pe fratele său Samsung SM5.

Mai multe informaţii vor fi publicate pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială în cadrul Salonului de la Frankfurt.


Comentarii (16)

  • n`a avut si nici nu cred ca va avea vre`o sansa in fata Passat, Insignia Mondeo, Superb... unde mai pui ca acolo sunt si vre`o 3-4 japoneze + o koreana doua...apriga batalie oricum...
    personal mi`a placut masinuta, am si fost la un test drive din intamplare...cred ca e al doilea model Renault pt care am respect...
    39 17
  • frumos,reusit,
    33 17
  • Vasilica
    HORROR!! Designul anilor 90' maxim 2000 ca e la facelift. Imbatranit , plictisitor , inodor si insipid! Or sa il vanda cum au vandut si pre-facelift
    19 28
  • Personal Choice
    Astept noua Laguna in 2014. Vreau ceva mai multa sportivitate.
    28 7
  • facelift
    De-a dreptul superba... expirat de superba!
    24 15
  • stoiaian
    Daca si interiorul il vor adopta pe cel prezent pe modelul ce se vinde in Rusia are toate sansele sa aiba cresteri in vanzari.
    8 4
  • mitica
    @vasilica Macar pare o mecha in materie de design futurist prin comparatie cu VW. De ce nu te iei de ei?
    11 6
  • CapitanuBurtaMare
    Ramane aceeasi hidosenie care era mai inainte...numai ca cu o noua fata...si de banii aia imi iau noua Mazda 6 care e cu infinit superioara din toate punctele de vedere...
    20 12
  • Facelift? eu inca n-am vazut nici una pe strada si deja au trecut la facelift...
    20 4
  • Masina nu este chiar asa de rea. Si eu m-am urcat intr-un Latitude din intamplare si am fost placut surprins de calitatea interiorului. Exteriorul nu e cel mai atractiv, dar oricum e cu mult peste Passat. Dotarile standard sunt cele mai generoase din segment, preturile sunt OK (are si reduceri foarte mari), motorul 2.0 de 150 e mai mult decat suficient. Deci, cred ca nu e chiar cea mai proasta alegere.
    23 9
  • @Shelby, ai dreptate, sunt alegeri si mai proaste in viata! :P
    8 3
  • toyota
    daca ai ascunde emblema ai zice ca e TOYOTA camry, mai mult in spate..
    14 1
  • CapitanuBurtaMare
    @Mai Shelby,n-ai vazut ce frumos e ultimul Passat,compari conserva asta cu un supercar?
    1 16
  • dupa mine ... forma blocurilor optice din spate seamana mult cu cele de la nissan
    versa, sentra in special, modelele americane:
    http://www.nissan.ca/vehicles/cars/versa/sedan/en/default.aspx#/Photos/
    http://www.nissan.ca/vehicles/cars/versa/sedan/en/default.aspx#/Photos/

    dar nu-i musai sa fiti de acord cu mine !

    drumuri bune s-aveti !
    4 1
  • Renault
    Masini bune,dar fara nimic inovativ.Scurt si la obiect,nu te poti astepta la mare lucru cand o cumperi,dar poti avea surprize cat de buna e mai ales in Romania,unde drumurile is bombardate.
    5 3
  • george
    Au mai sters din designul ala asiatic,simplist si banal.arata bine acum,oricum arata mai bine decat passatul asta nou care e groaznic,calitativ cred ca e destul de sus,nicidecum asa de rea cum spune unu mai sus.Ai facut 200000 de km cu ea ca sa spui ca nu ii asa rea ,culmea idioteniei.astept noua laguna,cred ca va fi o surpriza super placuta ptr mine si nu numa.
    11 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru