Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Volkswagen vine cu un stand uriaş la Salonul de la Frankfurt: 53 de maşini în 9000 de metri pătraţi

Publicat Joi, 22.08.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 3
Volkswagen vine cu un stand uriaş la Salonul de la Frankfurt: 53 de maşini în 9000 de metri pătraţi - Poza 1
După un proiect dezvoltat pe parcursul ultimelor 11 luni şi după o lună de construcţie, standul Volkswagen de la Salonul de la Frankfurt devine unul dintre cele mai mari existente în istoria acestui tip de evenimente.

Esential 8893 de metri pătraţi are standul Volkswagen de la Frankfurt 2013.
6000 de metri pătraţi de podea din sticlă sunt montaţi în standul germanilor.
2350 de lumini îşi vor face loc în standul Volkswagen.
90 de kilometri de cabluri a avut nevoie standul pentru a "lega" toate părţile electrice.
140 de animatoare vor însoţi premierele mondiale de la standul Volkswagen.
Salonul Auto de la Frankfurt se apropie cu paşi repezi, iar constructorii auto au început deja de ceva vreme să ridice cearşafurile de pe premierele mondiale care vor fi în centrul atenţiei la cel mai mare eveniment european de acest tip. Profitând de faptul că suprafaţa expoziţională de la Frankfurt este una imensă, Volkswagen a anunţat astăzi că a construit în incinta complexului Messe Frankfurt un stand propriu imens, unul dintre cele mai mari şi mai complexe văzute vreodată la un astfel de eveniment la nivel mondial.

Standul Volkswagen de la Frankfurt va avea 9000 de metri pătraţi, având astfel o suprafaţă mai mare decât cea a unui teren de fotbal (114 pe 78 de metri). Dezvoltat special pentru acest eveniment timp de 11 luni şi construit în 24 de zile cu ajutorul a 18 arhitecţi şi designeri germani, standul mărcii din Wolfsburg va găzdui 53 de maşini şi va găzdui, de asemenea, premierele mondiale ale noilor Golf R, cea mai puternică versiune a cunoscutei compacte germane, şi e-Golf, un prototip care anunţă varianta electrică a modelului Volkswagen.

Tema standului este, spun cei de la Volkswagen, "Electrifying", un motto care va fi subliniat prin prezenţa ultimelor modele eco ale mărcii - e-Golf, e-Up! şi XL1, dar şi prin cea a arhitecturii.

Unul dintre cele mai interesante elemente va fi ecranul LED de 61 de metri pătraţi, acesta fiind "elementul arhitectural central" al standului.

Salonul Auto de la Frankfurt va debuta cu zilele dedicate presei (10-11 septembrie), Automarket urmând să fie prezent cu o echipă care va relata principalele evenimente şi lansări care au loc la evenimentul german.


Comentarii (3)

  • in care hala sunt VW? parca hala 1 era cea mai mare si era ocupata de bmw, nu?
    2 10
  • mircea
    Volkswagen e în hala 3. BMW e în hala 11. Harta salonului e disponibilă aici: http://www.iaa.de/en/press-room/iaa-map-service/iaa-map-service/iaa-map/
    10 1
  • Nici standul Fiat nu pare mic.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru