Cel mai scump Range Rover din istorie se lansează la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.02.2011
Range Rover Autobiography Ultimate Edition este cel mai scump model creat vreodată de britanicii de la Land Rover. Ediţia specială costă peste 150.000 de euro.

Esential

500 de exemplare Autobiography Ultimate Edition vor fi produse.

Land Rover propune publicului cel mai scump Range Rover din istorie, botezat Autobiography Ultimate Edition. Modelul de teren atinge o valoare de 130.000 de lire sterline, echivalentul a 153.000 de euro.

Ediţia specială va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de luna viitoare, urmând ca abia apoi să poată fi comandat de cei mai pretenţioşi clienţi Range Rover. Chiar şi aşa, lista de comenzi va fi limitată, constructorul britanic intenţionând să producă doar 500 de unităţi, distribuite pe 20 de pieţe.

Exemplarele vor putea fi echipate cu motorul V8 diesel de 4.4 litri sau cu unitatea V8 pe benzină, de 5.0 litri, în funcţie de dorinţa clientului. Procesul de individualizare va merge şi mai departe de atât, clientul având la dispoziţie mai multe opţiuni de personalizare a habitaclului.

La interior nu va lipsi aluminiul, pielea şi lemnul nobil, regăsite fie la nivelul scaunelor, fie la nivelul consolei centrale. Structura mediană oferă un compartiment de răcire pentru băuturi şi un suport pentru laptop.

Pe spătarul scaunelor faţă, Land Rover a instalat pentru fiecare pasager, doar doi la număr, un Apple iPad. Portbagajul a primit o podea din lemn nobil, asemeni celui regăsit pe iahturile de lux.

La nivel exterior, nu puteau lipsi jantele de 20 de inch, cu un design unic, creat special pentru această ediţie limitată.

via | autocar

Comentarii (1)

  • personal consider ...uneori luxul ,un moft prostesc lipsit de logica si ratiune rezultat al banilor in cantitati industriale...fapt ce duce la dezumanizare...pacat icepuseram bine ...cu o maimuta nevinovata..dar vom sfarsi devorandu-ne...pt.ce?piele pe scaune,podea din lemn nobil si apoi.......o buda de aur....mda....umanismul....da si sunt fan land dar ...nu ASA!!!!!!!!!!
    21 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru