Salonul Auto de la Geneva 2013

GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia

Publicat Miercuri, 06.03.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 10
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 1
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 2
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 3
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 4
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 5
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 6
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 7
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 8
GENEVA 2013 LIVE: Duster Adventure a privit de la înălțime vizitatorii standului Dacia - Poza 9
La standul Dacia, pe lângă noul Logan MCV, aflat în centrul scenei, la intrarea în stand, constructorul român a cocoțat noua ediție specială Duster Adventure.

Deși toată atenția celor care au ajuns la standul Dacia s-a concentrat asupra noului Logan MCV, la intrarea în suprafața expozițională, pe un piedestal trona ediția specială a modelului Duster Adventure. Exercițiul de design a păzit ca un Cerber intrarea în stand, cerând bir câteva fotografii de la toți cei care călcau pragul brandului românesc.

Din când în când, pentru a-și semnaliza rezența, dar și pentru a atrage jurnaliștii curioși, Duster Adventure a clipit puternic din proiectoarele amplasate pe acoperiș. Ca în fieare an, pe stand s-au găsit și foarte mulți asiatici, care au făcut fotografii sub modelele expuse pentru a afla dedesubturile succesului comercial de care se bucură Dacia.

Pentru informații complete despre noua ediție specială Duster Adveture, click aici

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Echipa Automarket se află în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă prezintă live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


Comentarii (10)

  • I-au pus 2 proiectoare sus si 2 sageti care indica, carligul de remorcare si unul pe bara fata + o busola pe fiecare parte a masinii si asta ii editie speciala ?
    11 2
  • imi aduc aminte de o editie speciala a unui Golf din 2010...editia speciala se reducea la niste cusaturi rosii

    aceeasi nesimtire
    12 5
  • Trist...

    Pentru mine personal dezamagirea a fost considerabila avand in vedere ca voiam un Duster de prin Noiembrie 2012 dar am decis sa astept sa vad ce aduce salonul auto Geneva...am vazut toti ce a adus...
    9 2
  • Alexandru
    Cei de la Dacia au spus ca Duster nu are nevoie momentan de un facelift pentru ca masina inca se vinde foarte bine,nu stiu cat timp se va mai vinde bine deoarece un potential cumparator o sa astepte un facelift pentru a avea interiorul de pe recentele logan,sandero,doker,lodgy,este pacat ca intr-o masina cu un exterior destul de placut(parea mea) ai un interior ca cel de pe logan din 2004,Dacia a luat niste decizii destul de aiurea dupa mine si cu noul Logan,sa nu monteze comutatoarele geamurilor pe usi,ca la doker sau lodgy eu un am logan din 2007,ma gandesc sa imi iau noul logan 1.5dci-90cp cu pachet look si securite+sistemul media nav si chiar as mai fi platit 100 euro(peste cei 12550)pentru a avea comenzile geamurilor pe usi.Dar mai astept ceva timp poate introduc in gama de motorizari si motorul 1.2Tce de pe lodgy,care din cate stiu se fabrica in Romania.
    6 1
  • nu ai ce face cu banii ???? Daca mai pui vreo 3 mii vezi ca mai gesesti Kuga-ul vechi cu discount considerabil pt schimbarea de generatie.
    4 6
  • @dac...unde ai gasit omule Kuga cu 3.000EU mai mult si DISCOUNT? Tu scrii asa la pleseneala sau incerci sa-ti vinzi masina?

    @alexandru...si eu sunt in situatia de a hotara intre un Duster si noul Logan. Pana la urma, sa impac si capra si varza, cred ca va trebui sa merg pe un Stepway. Dar, daca de la Duster aveam mari asteptari ca, aici la Geneva, sa il vad cu face-lift, ma indoiesc ca vor baga 1,2Tce pe Logan. Dacia a fost si acum am convingerea ca nu va ramane decat Cenusareasa renault-ului. Ar fi fost de bun simt ca odata cu lansarea MCV-ul sa fie adus si motorul de 1,2. Semnalul ar fi fost destul de clar. Dar asa.....nu pot tot amana doar in speranta unei surprize de proportii.
    3 2
  • ai cautat cumva kuga si nu ai gasit....vezi ca sunt masini de test scoase la dealeri de vanzare cu km intre 10 si 20.000 la preturi intre 21 si 22 de mii. Avand in vedere ca un duster full ajunge pana aproape de 18.000. Si daca au cativa km rulati nu vad nici o problema, mai ales ca facem comparatia cu Dusterul....eu doar am vrut sa ajut omu. Stiu chestiile astea pt ca mi-o doresc ca viitoare masina si o mai urmaresc pe net asa "de placere".
    2 3
  • aaaa.....pai zii asa...masina de test + kilometrajul aferent...adica masina SECOND HAND. Masina de test nu imi suna foarte "sanatos" chiar si cu 10.000 la bord. Nu de alta dar cam stiu cam ce crosee primeste o masina de test si cam cum este folosita de dealeri o astfel de masina.

    dar da, este o alternativa ;)
    1 2
  • Alexandru
    @gelu....ma gandeam ca vor proceda ca si cu primul logan initial avand motoare de maxim 90 cp si introducand apoi motorul 1.6 16v de 105cp,fiind extraordinar si ca fiabilitate si consum si performante(o spun din auzite),ca tot am vreo 15000 euro stransi pt o masina poate imi mai ofera cineva un sfat,m-am orientat catre logan 2 deoarece loganul ce il detin momentan 1.5dci m-a multumit din toate punctele de vedere(consum,fiabilitate,service,spatiu),nu vad de ce logan 2 ar fi mai slab la aceste criterii,din cei 15000 euro a mai contat ca vreo 2500 euro imi raman pentru motorina si alte consumabile,decat sa iau vreo masina straina mica,scumpa la piese si motor de 1.2,asa ca as dori si alte sfaturi
    2 1
  • @Alexandru
    ohhhoo...pai cu 15000...e buget taica....poti sa-ti iei logan sau poti sa urci o treapta (sau doua:) mai sus. Poti negocia chiar un Focus la banii astia. Mai e si un Citroen C-elysee. Vezi ca au discounturi bune si la Fiat Bravo, nu e masina rea, am mers cu una, se tine super bine pe sosea. Oricum, nici Loganul nu are piese chiar ieftine
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru