Salonul Auto de la Geneva 2013

Peugeot 2008 - informaţii şi imagini oficiale

Publicat Luni, 07.01.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Peugeot 2008 - informaţii şi imagini oficiale - Poza 1
Peugeot 2008 - informaţii şi imagini oficiale - Poza 2
Peugeot 2008 - informaţii şi imagini oficiale - Poza 3
Peugeot 2008 - informaţii şi imagini oficiale - Poza 4
Peugeot 2008 - informaţii şi imagini oficiale - Poza 5
Peugeot a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului 2008, rivalul francezilor pentru Opel Mokka şi Nissan Juke. Modelul va debuta publica la Salonul de la Geneva.

Inspiraţi de succesul lui 3008, cei de la Peugeot testează un nou segment cu micul 2008, varianta off-road a deja popularului 208. Dezvoltat pentru a fi un model global, noua propunere pentru clasa SUV-urilor mici măsoară 4.16 metri lungime şi propune o abordare off-road a popularului sub-compact.

Rival declarat pentru Nissan Juke şi Opel Mokka, noul 2008 vine cu o nouă abordare estetică, dominată de bandouri de protecţie din plastic, de o gardă la sol ceva mai mare şi de pasajele roţilor ceva mai generoase. Nu lipsesc nici ornamentele laterale din aluminiu şi nici jantele de 17 inch, din aliaj, care pot fi înlocuite şi cu unele speciale, pentru teren accidentat.

Esential 4.16 metri măsoară în lungime noul Peugeot 2008.
99 g/km va emite cea mai economică versiune a noului Peugeot 2008.
Look-ul frontal preia filosofia de design Peugeot, la care adaugă lumini LED şi o grilă nouă.
Suprafaţa vitrată este completată de un acoperiş panoramic, în vreme ce spatele este dominat de stopurile cu LED şi de barele de amarare de pe acoperiş.

Peugeot nu a oferit prea multe detalii despre gama de motorizări, însă a confirmat prezenţa unor propulsoare pe care publicul deja la anticipa. Este vorba despre dieselurile e-HDi şi despre noua generaţie de motoare pe benzină cu trei cilindri. Graţie acestor unităţi eficiente, Peugeot 2008 va garanta emisii reduse, cu valori începând de la 99 g/km. Mai multe detalii vor fi oferite cu ocazia debutului public, programat în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

De producţia noului model se vor ocupa trei uzine ale constructorului francez: Mulhouse din Franţa, Wuhan din China şi Porto Real din Brazil.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


Comentarii (1)

  • Trebuia să îi spună 2013.
    11 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru