Salonul Auto de la Geneva 2013

Toyota GT86 Open - conceptul viitoarei decapotabile vine la Geneva

Publicat Vineri, 01.02.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Toyota GT86 Open - conceptul viitoarei decapotabile vine la Geneva - Poza 1
Toyota a publicat astăzi o imaginea a conceptului GT86 Open, menit să dea naştere unei versiuni decapotabile a modelului sportiv. Conceptul va fi expus pentru prima dată la Salonul de la Geneva.

Impulsionaţi de succesul actualului GT86, cei de la Toyota se gândesc să exploateze la maxim imaginea bună pe care a dobândit-o coupe-ul. Prima încercare va fi consemnată în cadrul ediţiei din acest an a Salonului de la Geneva, programată să înceapă în luna martie.

Japonezii vor profita de evenimentul desfăşurat în Ţara Cantoanelor pentru a dezvălui conceptul unui viitor GT86 Cabrio. Prototipul se va numai Toyota GT-86 Open şi a fost deja anticipat de o schiţă, publicată astăzi de constructorul asiatic. În comunicatul oficial care anunţă lansarea, Toyota susţine că noul concept anticipează dezvoltarea gamei lui GT-86 coupe şi are ca scop testarea reacţiei publicului la ideea unui GT cu acoperiş rabatabil.

Urmareste Automarket
Constructorul japonez a recunoscut că dezvoltarea unei variante decapotabile este deja în curs de desfăşurare.
Mai mult, un prototip efectuează deja teste pe şosea. Dacă reacţia publicului prezent la Geneva este pozitivă, înseamnă că vom vedea un GT86 Cabrio chiar începând cu anul viitor.

Schiţa publicată astăzi de japonezi nu dezvăluie foarte multe detalii despre viitorul GT86 Open. Se pare totuşi că el va păstra configuraţia de patru locuri. Rămâne de văzut ce idee de rabatare vor adopta japonezii: aceia a unui acoperiş de pânză sau aceia a unui acoperiş din tablă.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via carscoop


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru