Salonul Auto de la Geneva 2015

Prima imagine cu farurile LED ale noului Range Rover Evoque facelift

Publicat Luni, 16.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Prima imagine cu farurile LED ale noului Range Rover Evoque facelift - Poza 1
Land Rover va dezvălui faceliftul operat pe actualul Range Rover Evoque cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. O primă imagine trădează amprenta luminilor LED frontale.

Ajuns deja la jumătatea carierei, o carieră care a ajutat Land Rover să revină pe linia de plutire, actualul Range Rover Evoque avea nevoie de o gură de aer proaspăt. Ea va veni în cadrul Salonului Auto de la Geneva, acolo unde britanicii vor expune faceliftul crossover-ului.

Debutul a fost deja anunţat de un teaser oficial, care trădează amprenta luminilor LED pentru rularea pe timp de zi. Pe lângă acestea, noul Range Rover Evoque facelift va dispune şi de un nou sistem de faruri adaptive cu LED, capabile să ofere o iluminare mai bună, ghidându-se după virajele drumului. 

Partea frontală va mai fi supusă şi la alte retuşuri estetice, care vor viza spoilerul şi grila radiatorului. Vor exista şi noi tipuri de jante, noi culori de caroserie şi stopuri revizuite.

Urmareste Automarket
Pe lângă noutăţile de ordin estetic, noul Range Rover Evoque facelift va primi şi noua gamă de motoare Ingenium, diesel şi benzină, instalate deja pe modele noi cum sunt Jaguar XE şi Land Rover Discovery Sport.

Surse neoficiale vorbesc şi despre o nouă variantă de caroserie, introdusă cu ocazia faceliftului.

Este vorba despre Evoque Cabrio, varianta decapotabilă, expusă în urmă cu trei ani la acelaşi salon auto elveţian.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru