Salonul Auto de la Geneva 2015

Spaniolii recidivează cu un supercar îmbunătăţit: GTA Spano are acum 925 de cai putere

Publicat Joi, 19.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Spaniolii recidivează cu un supercar îmbunătăţit: GTA Spano are acum 925 de cai putere - Poza 1
Spaniolii recidivează cu un supercar îmbunătăţit: GTA Spano are acum 925 de cai putere - Poza 2
Supercarul spaniol GTA Spano va fi prezentat într-o versiune îmbunătăţită cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Modelul va dispune de mai multă putere şi de o viteză maximă de 370 km/h.

Urmareste Automarket
Salonul Auto de la Geneva este o rampă de afirmare şi pentru nume mai mici din industria auto. Producătorul spaniol de nişă GTA, care a lansat în trecut supercarul Spano, a decis să revină la Geneva cu o versiune îmbunătăţită a acestuia.

Spaniolii s-au gândit să ofere ceva mai multă putere versiunii 2015 a modelului GTA Spano. Aşadar, motorul a fost modificat pentru a se apropia şi mai mult de pragul de 1000 de cai putere.

În locul unităţii V10 de 8.4 litri şi 900 de cai putere, GTA a folosit un motor V10 de 8.0 litri, dezvoltat în regim propriu, capabil să livreze 925 de cai putere şi 1220 de Nm.

Esential 925 de cai putere oferă noul GTA Spano.
2.9 secunde sunt necesare pentru a atinge 100 de km/h.
370 de km/h este viteza maximă a supercarului spaniol.

Aportul de resurse face ca şi performanţele să se îmbunătăţească. Dacă vechiul model ajungea la 100 de km/h în 3 secunde, versiunea cea nouă este capabilă să reducă timpul cu 0.1 secunde. Mai mult, viteza maximă va urca de la 350 la 370 de km/h.

Detaliile au fost făcute publice odată cu dezvăluirea unei imagini teaser. Fotografia lasă de înţeles că modificările de sub capotă vor fi însoţite şi de unele estetice. Mai exact, GTA Spano va beneficia de o caroserie complet nouă, construită din fibră de carbon, kevlar şi titaniu.

Posteriorul va suferi şi el modificări estetice, adică stopuri noi, evacuări duble de fiecare parte, un deflector şi un eleron montat pe portbagaj, construit din aceleaşi materiale uşoare.

După debutul său de la Geneva, GTA Spano va intra în producţie, însă numărul exemplarelor programate să ia naştere va fi limitat la doar 99 de unităţi.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru