Salonul Auto de la Geneva 2016

Cine să fie oare? Skoda ne aprinde imaginația cu ”ceva mare”, cel mai probabil SUV-ul Kodiak

Publicat Luni, 25.01.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Cine să fie oare? Skoda ne aprinde imaginația cu ”ceva mare”, cel mai probabil SUV-ul Kodiak - Poza 1
Skoda a publicat un teaser al viitorului său SUV, botezat Kodiak. Acesta ar urma să își facă debutul mai devreme, în martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Skoda a publicat astăzi pe pagina sa de Facebook un teaser misterios, care anunță un nou model. Debutul acestuia în fața publicului ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, la începutul lui martie, însă vom avea ocazia să vedem primele imagini până atunci.

Imaginea este însoțită de cuvintele ”Something big”, care se traduce ca ”ceva mare”. Prin urmare, nu este foarte greu de intuit că în spatele ușii de garaj din imagine se ascunde noul SUV Skoda, un SUV despre care s-a tot vorbit în ultima vreme și despre care am aflat și noi că se va numi Kodiak, botezat așa după o specie canadiană a ursului brun.

Esential 4.75 metri ar urma să măsoare în lungime Skoda Kodiak.
Deși nu există schițe sau imagini oficiale, probabil designul va fi la fel de pătrățos și colțuros ca al fraților Superb, Octavia, Fabia și Rapid. Dincolo de partea estetică, cehii vor folosi platforma MQB a grupului Volkswagen, ceea ce va face ca lungimea totală să fie undeva la 4.75 metri.

Noul Skoda Kodiak ar urma să fie disponibil în două variante de caroserie: una cu cinci și alta cu șapte locuri. Ambele vor folosi motorizări diesel și benzină similare cu cele pe care le va oferi și noul Tiguan.

Producția va fi asigurată de uzina Skoda din Kvasiny, amplasată tot în Cehia, iar data lansării pe piață ar urma să fie programată în vara acestui an.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru