Salonul Auto de la Geneva 2018

Mitsubishi Outlander facelift: japonezii dezvăluie primele imagini și informații despre versiunea plug-in hybrid

Publicat Marti, 20.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Mitsubishi Outlander facelift: japonezii dezvăluie primele imagini și informații despre versiunea plug-in hybrid - Poza 1
Mitsubishi Outlander facelift: japonezii dezvăluie primele imagini și informații despre versiunea plug-in hybrid - Poza 2
Mitsubishi Outlander facelift: japonezii dezvăluie primele imagini și informații despre versiunea plug-in hybrid - Poza 3
Mitsubishi va dezvălui în martie un facelift pentru Outlander, iar pentru moment a oferit câteva imagini și informații despre versiunea plug-in hybrid, care va avea un motor mai puternic și un acumulator mai mare.

Salonul Auto de la Geneva va găzdui, printre numeroase alte premiere, și prezentarea oficială a lui Mitsubishi Outlander facelift. Informația a fost confirmată de constructorul japinez, care a furnizat și câteva imagini și detalii atractive despre versiunea PHEV (plug-in hybrid).

Astfel, Mitsubishi Outlander PHEV facelift a primit câteva îmbunătățiri minore de design, cum ar fi o grilă mai proeminentă și noi blocuri optice LED, în timp ce la interior există noutăți la nivelul scaunelor cu tapițerie din piele, a gurilor de ventilație și a altor elemente.

Cele mai importante noutăți se remarcă însă la sistemul de propulsie. Astfel, unitatea pe benzină de 2.0 litri care funcționează în ciclu Otto a fost înlocuită cu un motor de 2.4 litri care funcționează în ciclu Atkinson, ceea ce permite un cuplu mai generos comparativ cu cei 186 Nm oferiți de generația actuală, dar și o eficientă sporită.

De asemenea, capacitatea acumulatorului a crescut cu 15%, de la 12 kWh la 13.8 kWh.

În plus, versiunea PHEV va fi disponibilă cu 4 moduri de condus, întrucât modurile cu nume sugestive Sport și Snow se adaugă la cele două deja existente, Normal și 4WD Lock.

Mitsubishi Outlander PHEV este cel mai bine vândut model plug-in hybrid în Europa începând din 2015, iar până în prezent s-a comercializat în peste 100.000 de unități pe Bătrânul Continent și 140.000 de unități la nivel global.

Toate detaliile despre Mitsubishi Outlander PHEV facelift, dar și despre versiunea tradițională a acestuia, vor fi dezvăluite la Geneva, acolo unde japonezii vor expune și conceptul e-Evolution, care a fost deja prezentat la Salonul Auto de la Tokyo din toamna anului trecut.

Via Mitsubishi


Comentarii (1)

  • rotila
    ca sa vezi! motorul pe benzina dq 2.0 litri functioneaza in ciclul otto?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru