Salonul Auto de la Geneva 2018

Primul teaser video cu viitorul Lamborghini Huracan Performante Spyder: supercar-ul producătorului italian debutează la Geneva

Publicat Vineri, 02.03.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Primul teaser video cu viitorul Lamborghini Huracan Performante Spyder: supercar-ul producătorului italian debutează la Geneva - Poza 1
Lamborghini va expune noul Huracan Performante Spyder în cadrul Saloului Auto de la Geneva. Primul teaser video a fost deja publicat, însă informațiile complete vin în 6 martie. Cel mai probabil, supercar-ul italienilor va avea 640 de cai putere și 600 Nm.

Lamborghini a prezentat Huracan Performante în 2017 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Anul acesta, producătorul italian de supercar-uri se întoarce în Geneva alături de versiunea Spyder a lui Huracan Performante.

Până în acest moment, oficialii constructorului au oferit un singur teaser video cu viitorul Huracan Performante Spyder. Italienii nu oferă și detalii, însă ne așteptăm să vedem același plafon din material textil care, în cazul versiunii standard (foto), poate fi coborât sau ridicat în 17 secunde, la viteze de până la 50 km/h.

Huracan Performante are un motor V10 de 5.2 litri care produce 640 de cai putere la 8.000 rpm și 600 Nm la 6.500 rpm. Cel mai probabil, versiunea Spyder o să ofere aceleași resurse, însă ne așteptăm să vedem performanțe ceva mai slabe comparativ cu actualul coupe.

Vă reamintim că Huracan Performante accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.9 secunde, iar repriza 0-200 km/h are loc în 8.9 secunde. Viteza maximă este de 325 km/h, aceeași valoare fiind atinsă și de Huracan Spyder.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru