Citroen aduce conceptul Lacoste la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 20.09.2010
Noul concept Citroen Lacoste va debuta la Salonul Auto de la Paris. Modelul este realizat împreună cu celebra casă de modă şi nu are şanse de a intra în producţie.

Citroen a creat un nou concept car, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris de la finele lunii septembrie. Modelul este creat împreună cu celebra casă de modă Lacoste şi poartă numele acesteia. Citroen Lacoste are dimensiuni similare cu modelul C1 şi este echipat cu un motor pe benzină cu trei clindri, iar performanţele oferite de propulsorul respectiv sunt suficient de bune pentru un vehicul care are dimensiunile respective, spun francezii de la Citroen.

Având în vedere implicarea Lacoste în acest proiect, designerii Citroen nu puteau să nu integreze elemente de design ale celebrei case de modă. Jantele de aliaj ale conceptului au un model care aminteşte de mingile de golf, iar modelul în relief al unelor suprafeţe se aseamănă cu plasa de tennis. La fel ca alte concepte prezentate de Citroen, modelul Lacoste nu are şanse de a intra în producţie, ci reprezintă doar un mijloc de prezentare a creativităţii de care dau dovadă francezii.

Ţesătura care îmbracă scaunele este similară cu materialul din care sunt făcute tricourile polo Lacoste, iar centura de siguranţă imită anchiorul acestor elemente vestimentare.

Tot la interior, francezii au amplasat un element special la nivelul plafonului, care ascunde un sistem gonflabil ce formează un acoperiş de tip soft-top.

Via | Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru