OFICIAL: Primele imagini cu noul Hyundai i10 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 13.09.2010
Hyundai a dezvăluit prima imagine cu noul i10 facelift şi a dezvăluit informaţii despre noul său model de clasă mini. Debutul este pregătit pentru Salonul Auto de la Paris.

Hyundai a prezentat prima imagine a lui i10 facelift înainte de debutul de la Salonul Auto de la Paris. Modelul a fost prezentat la scurtă vreme de la dezvăluirea lui ix20 şi prezintă numeroase elemente de design preluate de la fratele ix35. Pe lângă modificările operate la exterior, modelul a primit şi un interior revizuit subtil şi schimbări în gama de motorizări. Debutul comercial al lui i10 facelift este pregătit pentru anul viitor.

Gama de motorizări a primit o serie de schimbări, cea mai importantă fiind adăugarea unui propulsor de 1.0 litri cu trei cilindri şi eliminarea motorului de 1.1 litri. Motorizarea de 1.0 litri oferă emisii de 99 de grame de CO2 per kilometru şi dezvoltă 68 CP. Unitatea respectivă l-ar face pe i10 cel mai ieftin model cu emisii mai scăzute de 100 grame de CO2 pe kilometru de pe piaţă. Hyundai oferă şi o versiune de 1.2 litri a lui i10, care oferă 86 CP.

Via | Autocar

Comentarii (3)

  • alternativa
    O alternativa la C1 si 107. Sunt curios sa vad lista de preturi. Daca se invarte in jurul sumei de 8500 E cu dotari decente (A/C, servo etc) sincer ... mai bine Sandero.
    3 2
  • valeriu
    poate
    poate ca aveau mai multe unitati vandute daca iesea de prima data cu "fatza " asta
    3 1
  • aceeasi Marie cu alta palarie
    Tot linia de dubita e prezenta.

    Sper ca interiorul nu mai arata ca la Cielo
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru