Rolls-Royce aduce cinci modele personalizate la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.09.2010
Rolls-Royce îşi va etala programul Bespoke de personalizare în cadrul Salonului Auto de la Paris prin prezentarea a cinci modele unicat.

Englezii de la Rolls-Royce vor veni la Salonul Auto de la Paris cu cinci automobile personalizate, toate având o culoare unică şi un interior special. Printre acestea se numără un Phantom cu ampatament mărit, un Phantom Drophead Coupe, un Phantom Coupe şi două unităţi Ghost. Scopul celor de la Rolls-Royce este de a sublinia faptul că sunt marca numărul unu în materie de personalizare şi că sunt în acelaşi timp cel mai luxos producător de automobile. Acestea nu sunt primele automobile personalizate pe care le prezintă Rolls-Royce la un eveniment auto, ultimul fiind un model Phantom echipat cu propriul său set de picnic.

"La Paris vom demonstra cum vom continua să ne întărim poziţia de marcă de lux graţie atracţiei de lungă durată a familiei Phantom şi prin programele noastre de personalizare foarte vaste.", a declarat Tosten Muller-Otvos, şeful Rolls Royce.

Versiunea cu ampatament mărit a lui Phantom va fi vopsită în nuanţa gunmetal metallic şi va avea un interior din piele in nuanţa sunrise. Nuanţa lemnului de la interior şi tipul acestuia nu au fost specificate.

Versiunea cabrio a lui Phantom, intitulată Drophead Coupe, va fi prezentată într-o nuanţă metalizată de alb cu un interior din piele roşie, în timp ce un Phantom Coupe va fi prezent şi el în standul Rolls-Royce tot într-o versiune unicat. Cele două exemplare Ghost vor avea şi ele un design aparte, dar oficialii Rolls-Royce nu au dat detalii despre acestea.

Via | USAToday 

Comentarii (4)

  • RR ramane cea mai exclusivista masina. Arata bine la exterior, la interior este simpla si luxoasa.
    1 1
  • @jan
    Se pot spune foarte multe lucruri frumoase despre RR, dar exclusivismul l-au pierdut de mult, pentru simplul fapt ca fac doar masini de serie, iar asta inseamna ca oricine are peste 200.000 in mana poate sa-si cumpere si asa ajunge la personaje cu o etica impecabila si modele ale societatii gen: Irinel, Giovani, Gigi, Dan Diaconescu....

    Evident ca asta nu e un lucru rau pt producator: in fond obiectivul fiecaruia esta sa vanda si ATAT (cine spune altceva e ipocrit), nu conteaza cine cumpara ca de aia e masina de serie. Aaa ca tin la imaginea de marca e altceva, e tot o strategie de a-si mentine, sau spori vanzarile. Si asta RR o face prin caliatatea ireporsabila a produselor oferite nu prin exclusivitate. Daca vroiau sa ofere exclusivitate faceau o masina de serie.
    0 0
  • @zzz
    productie de serie:
    -mare
    -mijlocie
    -mica (pe comenzi)
    productie individuala (unicate)
    In ultima fraza ce productie ai vrut sa zici?
    0 0
  • Scuze
    Am vrut sa zic serie limitata (la cateva sute de exemplu). Mersi pt observatie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru