100% de oras: iata-l pe noul Fiat 500!

Publicat Marti, 20.03.2007
Fiat a prezentat primele imagini oficiale ale celui mai nou model al gamei. El este minionul Fiat 500!

Dupa aproape un an de asteptare, Fiat a prezentat astazi primele imagini oficiale ale celei mai noi creatii a casei italiene. Iata-l asadar pe Fiat 500, noua arma de oras a italienilor!

Desi nu exista inca informatii exacte legate de motorizari, dimensiuni si mase, minionul model Fiat poate aspira foarte usor la titlul de citadina perfecta in conditiile in care reprezinta o reeditare a unui mare succes de piata din anii '80. Mai mult, Fiat spera sa isi vanda noul 500 pe ideea sensibila de eleganta si rafinament stilistic intr-o masina de oras care satisface gusturile barbatilor si femeilor deopotriva. Dar, ca sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, 500 este dedicat mai ales femeilor si se prezinta ca o alternativa buna la Smart.

Ramane de vazut cum va fi primit el pe pietele europene, pe piata din Romania si mai ales care va fi pretul sau de pornire. Premisele sunt insa foarte promitatoare.

Comentarii (20)

  • sailor66
    lovitura
    italienii scot pe piata in nou best-seller! in orasele din ce in ce mai aglomerate noul 500 va fi masina de mers la mall sau la o intalnire! sa vedem pretul caci dac se va incadra in limita rezonabilului ma gandesc sa-i fac o surpriza jumatatii...consum mic si nerv de italianca= o combinatie fara egal!
    0 0
  • Novitec
    Fiat isi revine
    Ma bucur cand vad ca modele precum bravo, fiat 500 cat si motorizarile trubo-benzina care vor aparea aduc o tenta de nou pe piata auto.Fiat nu o duce rau nici la celelalte case cum ar fi Alfa sau Maserati unde au scos noi modele si au in roadmap altele.Bravo Fiat!
    0 0
  • excelent!!!
    onac memorandu
    daca nu mi+as fi comandat deja noul corsa asta era masina visurilor mele!!!!!!
    1 0
  • ilie de la scularie
    Luigi? Is that you????!!!!
    intr-un cuvant: "COOOOOOOOOOOOOOOL!!!!"
    0 0
  • onac memorandu
    excelent!!!!
    ooooooffff ca+mi vine sa anulez comanda la corsa! nu credeam sa scoata asa repede pe piata bomba asta nervoasa!!!
    0 0
  • Chucky
    Pentru cei care si-au comandat Corsa...
    Nu comparati Corsa cu buburuza asta... e reusit intr-adevar dar nu e nici pe departe din aceeasi clasa. Competitorii lui fiat 500 sunt citroen c2 si renault twingo. eu am tot Corsa si sunt foarte multumit de spatiul oferit de o masina totusi de clasa mica. mai aveti si voi rabdare un pic, nu mai visati la cai verzi pe pereti...
    0 0
  • Mr. Honda
    fain !
    Whoa, e beton masinuta asta. Chiar au pastrat specificul mastii de la vechiul Fiat 500. Sint curios ce motoare or sa bage. Nu-i a buna, parca o si aud pe nevasta-mea ca vrea sa-si schimbe masina...
    0 0
  • cristi
    frateeeeeeeeeeeeeeeeeee
    cel mai tare fiat al tuturor timpurilor..acum reinventat :P pur si simplu incredibil...daca scot si o versiune abarth...

    adevarul e ca este foarte mica...dar fata de celelalte modele din clasa mica...are istorie si imagine de marca...:P
    0 0
  • Impresionanat? Fain? .... nu prea cred.
    Intr-adevar, masinuta e draguta, respectele mele pentru constructor, dar nu vad de unde atata entuziasm pentru o masina de un metru latime si 2 lungime, care face aceesai treaba ca un Tico. Daca va uitati mai bina la interior are 2 manete si 3 butoane. Si e o masina de clasa mica, clar nu e facuta sa impresioneze. Si mai e si Fiat. Nici mort n-as da o Corsa pe o masina in care risti sa te sufoci. Fratilor, treziti-va!!!!
    0 0
  • mugurale
    pretzul!!!
    vad ca toata lumea e extaziata de acest fiat si poate pe buna dreptate, desi in romania nu prea exista "boala" pt masini f mici, insa, cum romanul sufera cu banii, s-ar putea sa-si ia logan in loc de jucaria asta, tocmai din cauza pretului, pe care nu-l vad sa fie atat de scazut incat sa motiveze o mare masa de romani
    0 0
  • PRETUL
    ...stai linistit PRETULE, Fiat Panda costa 7134 de euro in Romania! FIATL 500 este si mai ieftin! Loganul nu poate face concurenta decit la spatiu atit! consumul la aceste Fiaturi, fie ele 500 sau 600 este foarte mic! fiabilitatea este fantastica... cine nu a fost in Italia poate nu stie ca si acum circula acolo Fiaturi 600 sau 500 productie anul 1960!!!
    0 0
  • mugurale
    ;))
    nu pt mine ziceam, ca nu sunt genu tzaran, dar daca vrei sa te duci cu oaia in portbagaj sigur n-o sa l iei pe asta 500, decat bineinteles a 2-a masina (a ta sau in familie), altfel, iti zic io, tot loganu va vinde si pt oras :(
    0 0
  • e o masina pt incepatori
    pt mine e prea mica.
    am twingo 75cp si mam saturat de ea ptc e prea mica
    aproape ca iam scos untul din motor
    ea merge bine dar e prea mica

    fiat500 masina pt incepatori
    0 0
  • valilix
    alo! Autoitalia?!
    Citind cele de mai sus nu poti sa nu te gandesti ca importatorul n-a stabilit norma fiecarui agent sa bage o lauda aici; "fiabilitate fantastica", "imagine de marca" .... alooooo! ati fost criogenati pana ieri? Cum de s-or fi gasit toti posesorii de corsa ( care face furori in toata lumea; termen de asteptare la comanda de 6 luni ) sa se oftice tocmai aici si pe baza unor poze?
    Astept proprietarii de mertzanuri, bmw-uri sa lea dea la barter plus diferenta cu triciclul asta. Vorba bancului ala cu securistii; mai discret baieti, mai discret!
    0 0
  • Iulian
    Nota 10
    Excelent! Sunt convins ca fata de Smart pretul va fi mult mai mic, deci nu intra in aceeasi categorie, decat ca dimensiuni. Comparatia cu Corsa e improprie, echivalentul de la Fiat fiind Grande Punto. Designul e absolut genial! Bravo FIAT! Fata de ce masini facea Fiat in anii 80-90, au ajuns departe.
    0 0
  • Nicu Persoiu
    Comparatie
    Decat o motocicleta(cosciug pe roate mai ales in
    Romania)mai bine FIATUL 500.Si mie mi-ar place unul in Canada.Sint multi ca mine care si ar dori,
    poate se gandesc Italieni sa le aduca si in America de nord.
    Va multumesc,
    21/03/07 N.P.
    Ottawa
    0 0
  • zuper
    chiar daca e o masina pentru muheres , daca ar avea un motoras care sa ma duca in suta in 7-8 secunde si ar atinge 140-180 , as conduce-o cu o deosebita placere si probabil ca as avea discutii cu sotia pentru cine sa conduca pana la socra ...
    0 0
  • Motoridder
    Masina de firma
    Acum totul depinde de motorizare, consum si pretul final. Este un bun concept de masina de firma, deja astept sa apara pe piata...
    0 0
  • sa nu exageram
    heyy,sa pastram limitele.Domnilor impotriva fiatului 500,eu conduc un A6 Quattro 2,5,e super tare nimik de obiectat.Dar la traficul strazilor noastre cu mare placere imi voi achizitiona un fiat 5oo.Bravo fiat
    0 0
  • luminita
    TOT INAINTE!
    MULT SUCCES SI MULTA BAFTA !
    Cata imaginatie ,stil, rafinament si mult bun simt,adevaratei echipe manageriale pe care o conduceti.
    Este masina visurilor mele de o viata , conceputa dupa stilul vechi, dar adaptata la stilul nou de viata , modernizata dupa ultima tehnologie, pe care cu siguranta si_Ar vis_ao orice persoana care se simte destul de feminina, in ciuda faptului ca toti prefera 4*4.
    Cu stima si respect pentru echipa pe care o conduceti si o adaptati la stilul de viata cotidian.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru