Fiat 500 va fi break si SUV?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.07.2007
Italienii de la Fiat se gandesc serios sa lanseze versiuni break si SUV pentru noul 500. Bineinteles, pe langa cabrio si Abarth.

Credeati ca Fiat are de gand sa scoata 500, sa il vanda in draci si apoi sa scoata o noua generatie? Asa si este. Insa pana la o noua generatie exista inca un nod de desfacut: pe langa versiunile Abarth si cabrio, de care deja se stie ca vor aparea in 2008, Fiat a gandit alte doua versiuni de caroserie, cel putin interesante: break si mini-SUV.

Credeti sau nu, este posibil ca micutul 500 sa aiba si versiuni de teren si break. Asta pe langa deja cunoscuta varianta sportiva Abarth, pe care am vazut-o la teste la Nurburgring. Daca despre break putem vorbi si la timpul trecut, vechiile generatii 500 dezvoltand versiunea Giardiniera (break), SUV-ul se va baza in principal pe arhitectura si capacitatile tehnice ale lui Panda 4x4. Mutarea nu va fi foarte dificila, in conditiile in care stim deja ca 500 in versiunea actuala se costruieste pe platforma de succes a lui Panda.

Nimic nu este insa decis, conducerea italienilor urmand sa se gandeasca serios la posibilitatea de a lansa versiuni alternative in urmatoarele luni.

"Pana la sfarsitul anului ne vom decide in privinta producerii versiunilor 500 Station Wagon si SUV", a declarat in acest sens un oficial Fiat sub protectia anonimatului pentru Automotive News Europe.

Comentarii (3)

  • Zuper mEster
    Urata masina
    Pot sa faca ce vor cu ciudatenia asta. Tot urata o sa fie.
    0 0
  • ion grecu
    scumpa
    urata nu e tare dar scumpa... (ajunge la 20000 euro)
    0 0
  • prudentul
    masina asta
    Serios, am obosit sa tot citesc despre Fiat 500.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru