Fiat 500: 36 de ore de drive-test non-stop

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.07.2007
Fiat va organiza in Mirafiori, in cadrul programului "500 Giorno & Notte", 36 de ore de drive-test non-stop.

Euforia Fiat 500 continua in Italia. Dupa petrecerea fastuoasa organizata pe 4 iulie, Fiat a venit cu un nou program de promovare a micului model. Botezat "500 Giorno & Notte", proiectul presupune familiarizarea publicului cu noul model prin organizarea unor drive-teste.

Astfel, timp de 36 de ore non-stop, incepand cu ora 9.00 a zilei de sambata 14 iulie si pana la ora 21, duminica 15 iulie, italienii care se vor afla in piata Catteneo din Mirafiori vor putea conduce noul 500. La drive-testul non-stop vor fi prezente 35 de exemplare.

Cei care vor dori sa incerce mica torineza vor fi nevoiti sa se inscrie pe o lista de asteptare urmand ca drive-test-ul sa se desfasoare pe pista istorica de la Mirafiori si pe strazile micutului orasel. Pasionatii vor fi insotiti de un pilot profesionist si vor avea la dispozitie doar 20 de minute pentru a se convinge de calitatile masinii.

Comentarii (1)

  • laurro
    test
    adevaratul test de rezistenta o sa-l dea pe strazile din bucuresti si atunci vom vedea ce se intampla cu micutul fiat. oricum, noi le dorim succes italienilor, ca au nevoie!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru