2009 a fost primul an fara greve la Hyundai din 1994 incoace

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.12.2009
Hyundai incheie primul an fara revolte ale angajatilor multumita angajamentului semnt de uniunea muncitorilor si conducerea companiei.

Hyundai, cel mai mare constructor auto sud-coreean, “sarbatoreste” primul an fara revolte ale angajatilor din ultimii 15 ani. Acest lucru se intampla multumita uniunii muncitorilor, care a votat aprobarea unui angajament de plata pentru 2010. Angajatii au fost de acord cu inghetarea salariului de baza pentru urmatorul an in schimbul unor bonusuri si alte plati, acestea totalizand aproximativ 15 milioane de dolari.

Aproximativ 62 de procente din cei 42.146 de muncitori ai uniunii care au luat parte la vot au sustinut angajamentul. Sedinta a avut loc la fabrica din Ulsan, situata la aproximativ 400 de kilometri de Seul, iar angajamentul a fost acceptat si de conducerea uniunii muncitorilor.

“Suntem multumiti sa vedem ca intelegerea a fost realizata usor”, a declarat purtatorul de cuvant al uniunii, Jang Kyu-Ho.

via | AFP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru