250 de cai putere pentru noul Golf GTI

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.10.2009
Casa de tuning APS Chips a pregatit un pachet de tuning pentru noul Volkswagen Golf GTI, care vizeaza doar partea mecanica, nu si cea estetica.

Pentru cei care isi doresc mai multa putere sub capota noului Volkswagen Golf GTI, casa de tuning APS Chips a pregatit un pachet care amplifica performantele hatchback-ului sportiv. Specialistii au preferat sa nu se atinga de aspectul exterior al masinii si sa se rezume doar la motorul 2.0 litri TFSI.

Astfel, prin recalibrarea sistemului ECU, APS a reusit sa stoarca 250 de cai putere la 5800 de rotatii si un cuplu motor generos, de 396 Nm, resimtit inca de la 2650 de rpm. Multumita noului bagaj de putere, Golf GTI poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 6.2 secunde, o valoare cu mult mai buna decat cea inregistrata de versiunea de baza, 6.9 secunde. Viteza maxima a crescut si ea de la aproape 240 de km/h pana la 250 de km/h.

Pachetul de tuning pus la punct de APS Chips scoate din buzunarul pasionatilor aproximativ 650 de euro, dar ofera si o garantie de 6 luni pentru modificarile facute.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • mda
    iti pierzi garantia la motor, mai mult ca sigur...
    pretul nu e mare, dar nu cred ca merita, atat timp cat masina e noua.
    7 4
  • "garantia"
    Garantia la motor nu o pierzi - teoretic. Dar garantia acopera numai defectele de fabricatie. Si se pot pune multe defecte de fab. pe seama chip tuningului :) .
    Oricum, revenind la subiect, e destul de multa putere obtinuta astfel. M-ar tenta daca as avea un Golf GTI - sincer.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru