3 milioane de vehicule vandute pe eBay

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.04.2008
Celebrul site de licitatii eBay a celebrat 3 milioane de vehicule vandute in doar opt ani de activitate a sectiunii Motors.

Site-ul de licitatii on-line eBay celebreaza 3 milioane de vehicule vandute. Acest record vine la numai opt ani dupa ce eBay a lansat sectiunea de vanzari autovehicule (Motors). EBay Motors s-a bucurat in tot acest timp de o popularitate imensa multumita masinilor celebre sau exotice care au fost vandute prin intermediul site-ului de licitatie.

Automobilul care a marcat recordul pentru sectiunea Motors a site-ului eBay este un pick-up Ford F-250 din 2002 cumparat de Patricia Weidler, o americanca din Otego care a vrut astfel sa-si ajute sotul in intiativa sa de a pune bazele unei firme de constructii. Site-ul a platit intreaga valoare a masinii pentru tanara femeie si in plus i-a oferit acesteia 3000 de dolari pentru a sustine noua afacere a sotului ei.

via | CarScoop

Taguri: F-250, Ford, eBay

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Ebay
    Un site intradevar valoros unde vezi valoare REALA a unui obiect. Valoarea pe care membri unei societati libere o dau unui obiect oarecare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru