460 de cai pentru Audi TT-RS

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 10.10.2009
Avus Performance a modificat modelul Audi TT-RS. Odata cu noile schimbari, propulsorul masinii livreaza 460 CP si dezvolta un cuplu motor de 629 Nm.

Tunerul Avus Performance a creat un pachet de performanta si design pentru Audi TT RS, botezat sugestiv Ur Quattro. Modificarile aduse exteriorului constau in vopseaua mata de culoare neagra si in jantele de 20 de inch din aliaj de provenienta Sportec incaltate cu pneuri Hankook S1 Evo, care amplifica aspectul agresiv al masinii.

Pachetul de performanta creat de Avus aduce cea mai mare crestere de putere a motorului de pana acum. Inlocuirea turbinei cu una mai performanta, reprogramarea sistemului ECU si o evacuare noua montata pe TT RS sunt modificarile operate de casa de tuning. Cu noile “accesorii”, propulsorul de 2.5 litri supraalimentat livreaza 460 CP si dezvolta un cuplu motor de 629 Nm.

Dupa aceste schimbari, Audi TT RS sprinteaza de la 0-100 km/h in 3.8 secunde, iar viteza maxima la care poate ajunge este de 312 km/h. De asemenea, performantele au fost imbunatatite si cu ajutorul unor arcuri noi pentru suspensii.

via | inautonews

Comentarii (2)

  • Uau!
    Am ramas fara cuvinte..
    1 0
  • Pfoai...
    Dumnezeule....e inuman....totusi puteau gasi niste jante mai aratoase.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru