9ff a creat un Porsche Carrera GT de 900 CP

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.12.2008
Tunerul german 9ff a creat un pachet pentru Porsche Carrera GT, prin care supercarul ajunge la 900 de cai putere.

Tunerul german 9ff, specializat in modificarea modelelor Porsche, a creat un pachet pentru modelul Carrera GT. Kitul GTT 900 ii ofera supercarului Porsche 300 cai putere suplimentari. Pe langa modificarile mecanice, Carrera GT a primit un aspect agresiv prin contrastul dintre vopseaua rosie stralucitoare si cea negru mat si prin caroseria sa modificata.

Puterea suplimentara este obtinuta in principal cu ajutorul a doua turbine, dar si printr-un set de axe cu came si o evacuare modificate. Evacuarea este mai putin restrictiva si a fost schimbata de la cap la coada cu componente care ii maresc simtitor performantele. Cu pachetul de modificari mecanice de la 9ff, motorul V10 al lui Porsche Carrera GT dezvolta acum 900 cai putere.

Aripile fata au fost taiate pe jumatate, dezvaluind jantele vopsite in negru mat cu margine rosie. Germanii de la 9ff nu au oferit detalii suplimentare privind modificarile aduse lui Carrera GT, dar putem vedea cu ochiul liber ca lista nu este inca inchisa.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru