A aparut supercarul fara motor

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 05.01.2009
RCR a lansat un supercar, construit manual, care nu include motorul. Propulsorul poate fi ales de fiecare client doritor al acestui nou supercar.

Esential

44.000 de dolari este pretul "supercarului" construit de RCR.

Compania americana Race Car Replicas a dezvaluit Superlite Coupe. Este vorba de un model construit manual care nu include motorul, dar care prezinta caracteristicile unui model suta la suta sportiv.

„Kit-ul” este pus in vanzare de RCR de la pretul de 44.000 de dolari. Pachetul include suspensii, coloana de directie, sistemul de franare, caroseria, rotile si pneurile. Motorul, cutia de viteze si interiorul trebuie sa provina de la clientii interesati de achizitionarea pachetului realizat de RCR.

Inginerii companiei RCR recomanda clientilor interesati motoarele liniei LS de la GM, cum ar fi propulsorul LS7 de 7.0 litri sau ca alternativa V8-ul produs de Lexus. Pentru interior, RCR asigura doar aerul conditionat, senzori care indica forta G si rollcage, lasand restul la alegerea clientilor.

Via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • nu e bun deloc!!!!!!!
    .
    0 0
  • sunshine64sm
    Criza afecteaza subit si motoarele masinilor !!!
    De bună samă suferinţa crizei mondiale afectează subit şi motoarele maşinilor, astfel că pentru a mai avea şanse de a fi vîndute, or apărut acuma în varianta fără motor !!! Genial. Nu te supara frate (!!), dar o tăblărie care coastă la 44.00 euro “fără motor”, atunci varianta CU motor cît o mai fi oare ?! Jale mare. Pentru a mai face economie se recomandă propulsia maşinilor din epoca de piatră a lui Flinstone. E clar că nu au succes pe piaţă, şi încearcă să scape de “jumătăţile” de maşină care or mai apucat să le facă. Dupa aia s-or apuca de făcut săniuţe, ca şi... Porscheeeeee !!! ieeeeeee...
    0 0
  • senzori care indica forta G
    ...asta da dotare. E adevarat ca motorul lipseste dar daca am senzor d'asta dorm linistit. Adevarat si ca hotomanii iti recomanda anumite motoare pentru simplu motiv ca altceva nu se potriveste. Si uite asa cumperi juma' de masina la pret de....doua.
    0 0
  • promotie
    astept sa apara la promotie masina fara motor roti si caroserie...cred ca mi-o permit in 15.000 euro =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru