A inceput saptamana lansarii lui Fiat 500!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 02.07.2007
Miercuri va fi lansat la Torino noul 500. Automarket va va prezenta cele mai tari evenimente din zilele de 4 si 5 iulie.

A inceput saptamana lansarii noului Fiat 500. Constructorul italian a pregatit cu aceasta ocazie o multime de evenimente care au loc in cele mai importante 30 de orase din Italia, care vor fi transmise in direct pe internet si care vor acoperi mediatic intreaga planeta.

Totul incepe in 4 iulie, la Torino, unde Automarket este invitat si va va prezenta cele mai importante momente ale festivitatilor. Ziua nu a fost aleasa intamplator, Fiat 500 "Bambino" - precursorul actualului model - fiind lansat in acelasi oras si in aceeasi data exact acum 50 de ani.

Intregul Torino va fi inghitit de sarbatoarea Fiat. Cele mai importante piete ale orasului vor fi gazdele unor evenimente dedicate lui 500 (Piazza Vittorio Veneto, Piazza San Carlo, Piazza Castello, Quadrilatero Romano, Borgo Dora) iar la seara de gala din 4 iulie vor participa 7000 de persoane: oficialitati, reprezentanti ai Fiat, dealeri, importatori din toata Europa (printre care si Autoitalia, reprezentantii Fiat in Romania), jurnalisti (printre care si Automarket), analisti ai lumii auto si VIP-uri din Italia si nu numai.

Spectacolul va incepe la ora 23:00 a Romaniei. (in fotografiile alaturate, imagini de la pregatirile pentru eveniment, care au loc in aceste zile).

Este vorba de un show indelung exersat si regizat de Marco Balich, cel mai faimos producator italian, aceeasi persoana cu organizatorul evenimentului de deschidere al Jocurilor Olimpice de la Torino din 2006. Fiat 500 va iesi la iveala intr-o mare de lumini, sunet si muzica si va da startul unei "Noptii Albe 500", sarbatoarea torineza care va avea in prim-plan modelul italian. A doua zi de dimineata urmeaza conferinta de presa, dupa care 180 de modele 500 vor pleca in test-drive de la Stadio Comunale, pe drum fiind presarate ca exponate exemplare din generatiile vechi ale celebrului model italian. In dupa-amiaza zilei de 5 iulie, Fiat 500 ii va fi prezentat presedintelui Italiei.

Evenimentele Fiat vor continua in urmatoarele doua zile, 7 si 8 iulie, cu o actiune "Porti Deschise" prin care toti cei interesati vor putea testa noua aparitie italiana.

Intreaga desfasurare a evenimentului va putea fi urmarita in direct pe www.fiat500.com.

Automarket va va prezenta cele mai interesante materiale, fotografii si video-uri de la lansarea din Torino a modelului si de la test drive. Ramaneti cu noi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru