Abt dopeaza Audi A3 Cabrio

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 08.07.2008
Audi A3 Cabrio a primit doua kit-uri de tuning de la Abt pentru imbunatatirea performantelor: Power si Power S.

Esential

270 CP dezvolta cea mai puternica motorizare pregatita pentru Audi A3 Cabrio, unitatea TFSI de 2.0 litri cu pachetul Abt Power S.

Abt, tunerii de casa ai marcii Audi, au pregatit doua pachete sport, Power si Power S, pentru motorizarile 2.0 TFSI si 1.8 TFSI ale noului A3 Cabrio. Modificarile se refera strict la partea mecanica, cele estetice urmand sa fie lansate ulterior pentru a completa pachetul oferit de Abt.

Astfel, patru combinatii sunt rezultate prin aplicarea celor doua kit-uri celor doua unitati de propulsie. Motorizarea de top TFSI de 2.0 litri, care dezvolta 200 CP in varianta standard, ajunge pana la nivelul de 240 CP cu pachetul Power, iar cu Power S dezvolta 270 CP. Unitatea TFSI de 1.8 litri, care dezvolta 160 CP si este una dintre cele mai des intalnite motorizari pe A3, dezvolta de 200 CP cu pachetul Power, iar cu Abt Power S ajunge pana la 240 CP.

Audi A3 Cabrio va primi in curand si un kit exterior care este de asteptat sa includa o serie de modificari stilistice. Cel mai probabil, Abt va oferi modelului cabrio un aspect mult mai sportiv si agresiv asa cum ne-a obisnuit la alte modele Audi.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • ~!~TEXAN~!~
    urata masina
    mama ce Mercedes sh imi iau cu banii de pe ragalia asta ...
    0 0
  • rusine rusine
    Tu faci Mercedes de rusine ba tractoristule!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru