AC Schnitzer modifică BMW X3

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 02.07.2011
Germanii de la AC Schnitzer au creat un pachet de tuning complet pentru BMW X3. Versiunea xDrive20d a primit un plus de 32 de cai putere şi o serie de modificări estetice discrete.

Tunerii germani de la AC Schnitzer au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru BMW X3. În ceea ce priveşte modificările mecanice, inginerii germani au reuşit până acum să-i ofere un plus de putere doar versiunii xDrive20d.

Conform oficialilor casei de tuning, aceştia lucrează în continuare pentru a dezvolta pachete de performanţă şi pentru versinile xDrive30d, 2.8 şi 3.5i. Cu noile modificări, propulsorul lui BMW X3 xDrive20d livrează 218 cai, cu 32 de cai mai mult comparativ cu versiunea de serie.

La capitolul modificări exterioare, designerii AC Schnitzer au optat pentru un spoiler faţă restilizat, au adăugat un eleron poziţionat pe portbagaj şi au înlocuit ţevile de eşapament De asemenea, tunerul german oferă pentru acest kit de caroserie jante din alumini ale căror dimensiuni variază între 18 şi 22 de inch. În ceea ce priveşte interiorul, oficialii nemţi au declarat că nu este gata, însă atunci când va fi scos pe piaţă, cienţii se vor putea bucura de un volan şi un set de pedale sport, de inserţii din aluminiu şi de covoraşe din velur.

Via | AC Schnitzer

Comentarii (2)

  • Arata extraordinar.
    4 1
  • www.pharmaceptica.com
    cost tadalafil generic https://pharmaceptica.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru