Accesorii la moda pentru juniorul Audi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.10.2008
Casa germana de tuning JMS a pregatit un pachet de 5700 de euro pentru hatchback-ul Audi A3.

Esential

5700 de euro costa pachetul pregatit de JMS pentru Audi A3.

Casa germana de tuning JMS a decis sa isi indrepte atentia asupra celui mai popular hatchback din Ingolstadt. Este vorba despre Audi A3 care a fost "redecorat" de specialistii JMS pentru a insufla un aer mai agresiv si a emana mai multa sportivitate.

Exteriorul a primit un bodykit, disponibil in culorile argintiu si negru, care include mai multe accesorii menite sa modifice radical look-ul "de fabrica". A3 a primit un spoiler frontal complet nou, cu prize de aer mai largi, o extensie pentru spoilerul posterior, praguri laterale si un eleron pozitionat pe acoperis. Aspectul sportiv este completat cum era si normal de un set de jante de 19 inch din aliaj, de culoare neagra cu finisaje de inox.

JMS nu s-a multumit doar cu atat si a incercat sa isi puna amprenta si la nivelul suspensiilor. A3 s-a ales astfel cu o garda la sol coborata substantial, cu 55 de mm pe puntea fata si 45 de mm pe puntea spate. Intregul pachet gandit de JMS poate fi comandat de posesorii de A3 contra unei sume de 5700 de euro.

via | WorldCarFans

Taguri: A3, Audi, JMS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru