Ad Personam, personalizare in stil Lambo

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.01.2008
Ad Personam este programul de personalizare pe care Lamborghini il va prezenta in premiera la Detroit.

Dupa ce la precedentul salon auto important, cel de la Frankfurt, din toamna lui 2007, Lamborghini a prezentat al treilea model din propria gama, Reventon, Salonul de la Detroit este vazut de Lamborghini ca o ocazie de a-si etala un nou serviciu: cel de personalizare al modelelor sale. Acesta a fost botezat de compania italiana "Ad Personam", fiecare dintre cele trei modele din gama, Gallardo, Murcielago si Reventon urmand sa primeasca un set de imbunatatiri pe care fiecare detinator de model Lambo si le poate adauga modelului din garajul propriu.

La Detroit, cele trei exemplare expuse vor fi deja impodobite Ad Personam. Lipseste Reventon, a carui serie limitata a fost deja acontata de clientii avizi de putere si design. In cazul lui Gallardo, Lambo va aduce o versiune Spyder acoperita cu o nuanta mata Marrone Apus. Interiorul este tapitat cu Alcantara Marrone Gaia cu piele Marrone Janus si Bianco Polar. Cele doua Murcielago sunt acoperite cu nuanta Blu Cepheus, despre care Lamborghini spune ca va fi nuanta anului 2008 in industria auto.

In plus, interiorul acestora este piele Toscane.

Sursa: Le Blog Auto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru