Adrenalina TechArt: 911 Turbo GTstreet R

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.10.2008
Un Porsche 911 Turbo care ofera 660 de cai si zboara pana la 345 kmh? TechArt a facut totul posibil.

Esential

345 de km/h atinge Porsche 911 Turbo dupa tratamentul TechArt.
860 de Nm este valoarea maxima a cuplului dezvoltat de Porsche 911 Turbo GTstreet R.

Premierele de la TechArt continua. Dupa LED-urile pentru Porsche Cayenne si aerokit-ul pentru 911 Carrera, casa de tuning germana a pregatit un pachet special si pentru 911 Turbo. TechArt si-a dorit astfel amplificarea performantelor unui model care deja impresioneaza publicul si rivalizeaza direct cu Nissan GT-R.

Porsche 911 Turbo GTstreet R, asa cum a fost el botezat de TechArt beneficiaza de serviciile unui pachet proaspat gandit, al carui nume nu va spune nimanui nimic, TA097/T3, dar va asigura senzatii tari. Modificarile operate la nivelul motorului standard de 3.6 litri includ o serie de supraalimentatoare noi, un nou sistem de racire si alte echipamente capabile sa creasca performantele.

Noul pachet reuseste sa stoarca 660 de cai putere de sub capota si un cuplu motor de 860 Nm la 4600 de rotatii. Aceste resurse sunt completate de o transmisie Tiptronic S, intregul ansamblu reusind sa propulseze modelul din Stuttgart de la 0 la 100 de km/h in doar 3.4 secunde. Viteza maxima atinge si ea cote impresionante, acul vitezometrului putand indica chiar si 345 de km/h.

via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • ce bine poate sa arate... mai ales din spate
    0 0
  • andrei
    hahaha
    Perversule...:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru