Alfa Romeo Giulietta debuteaza si pe timbrele italiene

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.03.2010
Constructorul italian cauta sa isi sarbatoreasca centenarul si lansarea noului model Giulietta cu un timbru in editie speciala, disponibil doar in Italia.

Alfa Romeo continua sa isi serbeze centenarul cu initiative care mai de care mai ingenioase. Recent, italienii au decis o abordare "filatelica" a celor 100 de ani de existenta, colaborand cu Posta Italiana pentru o editie speciala de timbre, dedicate pasionatilor Alfa.

Filatelistii au la dispozitie, de doua zile, un timbru desenat de Angelo Merenda, care ilustreaza doua dintre modelele reprezentative Alfa Romeo, unul legendar si unul contemporan. Este vorba de primul model al italienilor, 24 HP din 1910 si de recenta creatie a inginerilor, Alfa Giulietta, admirata la Salonul Auto de la Geneva.

Timbrul face parte din colectia "Made in Italy" si poate fi comandat optional impreuna cu un articol de confirmare semnat de Mauritius Spagnulo, directorul de comunicare si marketing al Alfa Romeo.

via | autocarbe

Comentarii (1)

  • asa mai pun si ei un ban sub perna !
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru