Alfa Romeo Mi.To GTA, primele teaser-uri oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.02.2009
Alfa Romeo a publicat doua teaser-uri ale viitorului Mi.To GTA, care va debuta in faza de concept in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Alfa Romeo a cautat sa rasplateasca asteptarea fanilor sai cu doua teaser-uri ale premierei pregatite pentru Salonul Auto de la Geneva. Italienii au anuntat oficial cu ceva timp in urma ca versiunea de performanta GTA a actualului Mi.To va debuta in stadiu de concept in cadrul salonului elvetian.

Imaginile nu tradeaza foarte multe detalii despre viitoarea versiune sportiva, cele doua teaser-uri ilustrand doua posibile carcase ale motorului pe benzina. Fanii vor putea astfel sa isi exprime simpatia sau dezaprobarea fata de cele doua posibile ipoteze de design.

Sub capota viitorului Alfa Mi.To GTA se va afla un motor pe benzina de 1.8 litri JTB capabil sa dezvolte 230 de cai putere. Versiunea concept va lasa loc unui model de serie in numai cateva luni de la debutul elvetian.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Cutii de plastic.
    Nu mai e ca pe vremuri cand la Alfa 156 gta vedeai galeriile cromate; era o adevarata priveliste sub capota.

    Acum toata lumea la fel - capace de plastic vopsite, incat nu prea mai are rost sa ridici capota decat cand pui lichid pt parbriz
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru