Alfa Spider si Brera debuteaza la SIAB

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.10.2007
Alfa Romeo va aduce la SIAB trei premiere pentru piata din Romania: Brera, Spider si 147 Black Line.

Si Alfa Romeo pregateste cateva surprize pentru Salonul de la Bucuresti, la standul italienilor publicul urmand sa poata admira trei automobile in premiera nationala. Fanii modelelor sportive vor fi cei mai satisfacuti, Alfa pregatind pentru ei doua modele sportive cu mare priza la public: Brera si Spider.

De succesul modelului Brera ne-am convins atunci cand sportiva si-a adjudecat premiul cel mare in cadrul concursului Autovot, organizat de Automarket in luna ianuarie. Alfa Spider, prezenta si la Salonul de la Frankfurt, spera sa se bucure de acelasi succes si in randul publicului roman. Constructorul italian va aduce la SIAB si editia speciala, botezata Black Line, a hatchback-ului 147.

Comentarii (4)

  • Adrian Badea
    Alfa pure spirit
    Cea mai frumoasa masina! Alfa Brera este o noutate pt multi dar pentru mine este un vis de a conduce o astfel de masina. Am wallpaper-re cu alfa brera si screensaver de acum un an in urma. Merita sa fie vazuta dar si un drive test ar fi foarte interesant, bineinteles pentru modelul cu tractiune integrala si cu motor de 3.2L si 260CP.
    0 0
  • adelina
    Alfa lover
    Alfa e o masina unica, plina de personalitate! ... one day!
    0 0
  • amalia
    tot italienii
    cea mai frumoasa masina!!!
    0 0
  • vladimir lazar
    alfa brera
    INTOTDEAUNA MAU FASCINAT ALFA ROMEO SUNT CELE MAI FRUMOASE MASINI ,SUNT ACELE MASINI CARE PUN IN UMBRA UN MERCEDES
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru