Alonso promoveaza Megane F1 Team

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 04.04.2008
Fernando Alonso si Megane F1 Team fac obiectul unei noi campanii publicitare de la Renault.

Renault sarbatoreste revenirea lui Fernando Alonso si succesul modelului Megane printr-o campanie publicitara internationala.

Sloganul noii campanii publucitare este “Toti avem o senzatie deosebita atunci cand cumparam un nou automobil”.

Mesajul lansat de Renault este subliniat prin coloana sonora a spotului TV, melodia “Cheek to Cheek” de Fred Astaire. Fernando Alonso promoveaza modelul Renault Megane F1 Team pentru fiabilitatea de top si pentru performantele exceptionale, demne de valorile Formulei 1.

De la lansarea din 1995, Renault a comercializat circa 7.5 milioane de exemplare Megane. Prin asocierea cu Fernando Alonso, Renault urmareste consolidarea statutului sau de constructor generalist de automobile, cu o pronuntata imagine sportiva.

Via | Renault

Comentarii (4)

  • Atentie !!!
    Melodia “Cheek to Cheek” este compusa de Irvin Berlin !!! Aceasta piesa a fost imprimata in 1935.solist fiind Fred Astaire !!! Dupa el au mai cintat-o si multi altii , dar compozitorul ramine acelasi !!! Irvin Berlin !!!
    0 0
  • Alex....mergi in alta parte!
    "Mesajul lansat de Renault este subliniat prin coloana sonora a spotului TV, melodia “Cheek to Cheek” de Fred Astaire."----------------------------------Scrie clar de tot. Nu scrie cine a compus melodia sau altceva. Conteaza cine o canta!
    0 0
  • mai-mai
    Vlad , stai in banca ta ca nu stii! Melodia nu este de de Fred Astaire !!! Cind spui: cintecul cutare de cutare inseamna ca acela e compozitorul ! Si aici nu e cazul ! Piesa a fost cintata de mai multi interpreti , avind succes cu ea ! Un singur lucru e important=COMPOZITORUL !!!Daca piesa nu ar fi fost compusa , ce ar mai fi cantat ? Si , te rog , nu te baga in dicutii acolo unde nu te pricepi !!! asta in general........
    0 0
  • Bogdan
    Megane
    Imi plac aceste comentarii. Ambele despre Renault...:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru