Americanii au creat un Lamborghini Gallardo de 1500 CP

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.11.2009
Pentru cei care considera ca modelul Lamborghini Gallardo nu este suficient de puternic, tunerii de la Underground Racing au creat o versiune Twin Turbo de 1.500 CP a acestui supercar italian.

Tunerii americani de la Underground Racing au dezvoltat o versiune Twin Turbo a lui Lamborghini Gallardo. Modelul dezvolta 1.500 CP la roti, in timp ce puterea la volanta este estimata la 1.875 CP. Versiunea Twin Turbo a lui Lamborghini Gallardo a fost creata special pentru un client american, pe nume Jonah.

Pentru a dezvolta 1.500 CP, modelul Lamborghini Gallardo in versiunea Underground Racing este alimentat cu combustibil VP C16 de competitie si ruleaza la presiunea de 2.0 bari. Transmisia manuala a acestui model are sase rapoarte, iar acesta realizeaza sfertul de mila in mai putin de 10 secunde, in conditiile in care soferul nu a mai fost pe o pista de accelerare de peste 10 ani. Mai mult decat atat, in 402 metri modelul Lamborghini Gallardo Twin Turbo reuseste sa atinga o viteza de peste 260 km/h.

Via | WorldCarFans

Comentarii (10)

  • WOOOW
    Impresionant.

    P.S.: Dar fiabilitatea, cum e fiabilitatea?!
    4 0
  • WOW
    Too much . Way too much!!!
    3 0
  • fiabilitate? care fiabilitate? :)
    prefer un lp560, fara turbo lag, fara prostii...
    3 4
  • 1500 cp? in cazurile astea smecheria e sa nu spui cat face de la 0 la 100km/h... la plecare rotile se invart pe loc vreo 5 secunde...
    3 1
  • 4wd
    pai lambo are tractiune integrala, deci n-are ce sa se invarta in gol, numai daca nu l-au lasat doar 2wd; pt alti:
    2 0
  • pt altii
    continuarea
    la 1500 cp sa faci 1/4 mila in < 10 sec mi se pare slab; porsche Switzer are 1000 cp si face 1/4 in 9.8si ceva
    3 0
  • NEBUNIE CURATA
    O masina cu mai mult de 500-600 de cai nu are rost.......
    Cu 500 de cai acceleratia este undeva la 4 sec si ceva deci mai mult decat suficient........
    Degeaba i pui unei masini milioane de cai k sasa nu scade acceleratia mai jos de 2 secunde si chiar daca scade nu o poti controla(probabil numa daca vrei so parchezi in sant).
    5 2
  • ...
    Acceleratia nu se masoara numai de la 0-100km/h...
    4 0
  • exact... acceleratia nu se masoara doar de la 0km/h in sus. Iar atatia cai poate sa aiba... avand tractiune interala si cutie manuala, sunt sanse mari sa-i alunece ambreiajul decat sa-i invarta rotile.... masina e mai mult de show-case...
    1 0
  • NeoGalaxy
    Eu cred ca abordati problema gresit. Este un tunner american, asa ca nu cred ca au contat, fiabilitatea, demarajul, tractiunea, calitatea sau orice altceva, dar cred ca a contat numai putearea. Practic... este perfectiunea ideii americane de a construi masini: motorul cat mai mare posibil, restul este absolut irelevant.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru