Andreea Esca a primit un BMW X3 din partea Automobile Bavaria

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 26.05.2009
Oficialii Automobile Bavaria i-au incredintat Andreei Esca un BMW X3. SUV-ul german inlocuieste modelul BMW Seria 5 Touring folosit anterior de vedeta.

Andreea Esca va conduce un BMW X3 2.0d, oferit de Automobile Bavaria. Modelul pe care il va conduce Andreea Esca are un pret de pornire de 32.850 euro fara TVA si este echipat cu transmisie automata. Prin lista de dotari a acestui model putem enumera volanul sport imbracat in piele, scaunele sport incalzite, sistemul de spalare al farurilor si instalatia de aer conditionat automata.

"Am mai folosit BMW X3 si s-a dovedit a fi o masina ideala pentru calatoriile alaturi de familie. Cu toate acestea, are dimensiuni potrivite si pentru oras, mi se pare o masina completa.", a explicat Andreea Esca. Vedeta conducea un BMW Seria 5 Touring inainte de a primi acest BMW X3 din partea Automobile Bavaria.

Taguri: BMW, Seria 5, X3

Comentarii (13)

  • NeoGalaxy
    Mda :)
    Vai vai. Alta femeie cu un 4x4. Exact ce le trebuie. Mare, foarte spatios, consuma mult, ocupat mult spatiu de parcare si sa vezi... este greu sa vezi unde i se termina spatele. O masina perfecta pentru femeile cu probleme de atitudine.

    Cred ca Andreei i se potrivea orice alta masina decat un 4x4 dar ma rog.
    10 9
  • BMW
    BMW e BMW si am mai ziso e masina pentru oameni nu pentru prosti.
    Bravo Andreea stii ce sa alegi.
    BMW ,HAGI , ESCA, SPP , e masina de 5 stele.
    7 14
  • BugsBunny
    Mda...
    Țara moare, Andreea se plimbă cu ICS cinci. Asta cu BeMVeu de mai sus, învață să scrii romanește.
    6 7
  • Si vecinul meu Grigoras de la etajul 3, scara B, si-a luat un X5 nou-nout, dar pe cine intereseaza aspectul asta?
    Marketing si atat.
    4 4
  • Aha
    Iata cum , mancatori de carnati si bautori de bere isis mai foc rost de ceva reclama , pe ici , pe colo.......partea cu spaga au invatat-o repede !
    0 6
  • stirile de la ora 5
    si acum o vedem pe andreea esca la stirile d ela ora 10.31 dimineata! wow..are x3..mare realizare. femeia asta este o imagine..o icoana..un model de urmat pentru toti tinerii din ziua de azi..cu un astfel de idol probabil vom scapa si de criza..caci la ce fata are respectiva se sperie si fuge. putin mai serioase de ar fi stirile astea..nu m-ash mai dezlipi de site-ul asta
    2 3
  • Redactor stiri.ro
    Vaca a primit caruta.--- Va rog nu imi mai stergeti comentariul deoarece nu folosesc nume care sa fac legatura cu articolul.
    4 5
  • Ion p/u BugsBunny
    Ion p/u BugsBunny
    Invata sa fii om , ca de magari e plina ROMANIA .
    4 5
  • Nedumerire
    Daca Andreea a zis k a mai folosit BMW X3, de ce ii mai da unul?
    1 0
  • Femeia stie ce e mai bun. daca iti permiti nu vad dc sa nu o cumperi . nu e chiar asa de mare fata de x5 x6 etc.
    3 0
  • Danyel_xxl
    Bine ca au gasit cui sa ii dea masina asta.Au ales o femeie saraca din popor,ca de altfel banii sau cadourile ii lipseau asteia.
    5 0
  • local office
    In vreme de recesiune cand de la Auto. bavaria se trimit oameni acasa care au rate la banci si copii de crescut, pentru Esca se gaseste o masina de 40 de mii si conbustibil asemenea ...... ce oameni !!!!
    0 0
  • rubens
    vai tu andreea!
    vai tu fata! nebunatico ai primit tu ditamai @BMW mashinutza sa te plimbi in ea ,dar cum ai reusit fata ca la salariul tau de peste 100.000 de euro nu puteai nici eugenii sa*ti cumperi la paket, fata nu sti ca de la mine mai cereai bani?da ma bucur pt tine fata ,ca cine mai are inima darnica cum ai tu? de n*ai dat un sfantz la un amarat pe strada! esti atat de saraca fata ca maine nu stiu ceo sa mananci..off off viata asta greapt tine :(((
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru