Angajatii Porsche vor primi o prima de 1100 euro

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.10.2009
Porsche le va oferi salariatilor sai o prima de 1100 de euro pentru activitatea din anul fiscal precedent. Aceasta prima este de trei ori mai mica decat cea oferita in anii trecuti.

In ciuda situatiei economice mondiale si a faptului ca au fost cumparati de catre Volkswagen, cei de la Porsche au anuntat ca vor oferi o prima de 1100 euro angajatilor pentru activitatea din anul fiscal 2008-2009. Prima va fi oferita la sfarsitul lunii octombrie si este de trei ori mai mica fata de cea primita in anii 2008 si 2007.

Oficialii Porsche au anuntat ca vor acorda si o prima de Craciun pentru salariati, dar valoarea acesteia nu a fost dezvaluita. Prima de Craciun pentru angajatii Porsche va fi acordata la sfarsitul lunii noiembrie. Astfel, valoarea primei oferite de Porsche salariatilor sai este de aproape cinci ori mai mare decat cea oferita de Dacia salariatilor fabricii din Mioveni.

In anii trecuti, angajatii Porsche au primit prime record, cu o valoare totala situata intre 5200 si 6000 euro. Din pacate pentru acestia, vanzarile marcii germane au scazut, iar acest lucru se vede si in valoarea primelor oferite de catre conducerea marcii Porsche. Achizitia marcii Porsche de catre Volkswagen nu are nicio legatura cu micsorarea primelor, vanzarile scazute fiind singura cauza a acestor masuri de reducere a costurilor.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • 6000 euro prima? aia cate salarii romanesti e? 10? 20?
    0 0
  • Minciuna totala
    O singura data o cunostina a primit 1000 euro impozabili acum 2 ani aceste informati nu cred ca sunt adevarate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru