ARK va crea un Range Rover Sport coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.02.2009
Casa de tuning ARK ReDesign va da nastere in curand unei variante coupe a modelului Range Rover Sport.

Gama de modele Land Rover ar putea sa se imbogateasca intr-un viitor ceva mai indepartat si cu o varianta coupe, cu trei usi, a actualului Range Rover Sport. Constructorul britanic a demonstrat de nenumarate ori ca isi doreste un asemenea model in gama sa, cea mai clara ilustrare a intentiilor sale fiind cele doua concepte coupe dezvaluite in 2004 si 2008, mai exact Range Stormer si LRX.

Pana in prezent, nici unul dintre cele doua prototipuri nu s-a bucurat de o versiune de serie, promisiunile britanicilor fiind transformate in realitate doar de casele de tuning. Este si exemplul celor de la ARK ReDesign, care promit o varianta coupe a modelului Range Rover Sport intr-un viitor foarte apropiat.

Tunerii au declarat oficial ca vor executa retusul de caroserie pe modelul Sport, dar conducerea companiei a decis ca orice client Land Rover sa poate opta pentru tratamentul ARK, de inlaturare a usilor spate. Mecanicii casei de tuning au anutat ca vor modifica si suspensia de serie a viitoarelor SUV-uri, pentru a obtine un comportament mai sportiv.

via | Autoblog

Comentarii (2)

  • foarte frumoasa randare
    0 0
  • frumos
    Si ati uitat, primul model o sa fie trimis pt Romania!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru