Asa ar putea arata modelele Audi in viitor!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Constructorul german a pus la punct un concurs de design botezat Intelligent Emotion. Competitia a dat nastere unor idei ce ar putea fi folosite pe viitor de Audi.

Tinerii designeri ai Universitatii de Stiinte Aplicate din Munchen, Germania, au fost invitati de Audi sa ia parte la un proiect botezat de constructorul german "Inteligent Emotion". Ideea concursului a fost aceea de a crea solutii de mobilitate pentru viitor in concordanta cu problemele de mediu, tehnice si sociale actuale sau ce urmeaza sa apara.

Conceptele prezentate de tinerii studenti au insumat de la supercaruri hibride pana la noi materiale usoare pentru designul interior. Juriul care a analizat propunerile de design a fost compus din Wolfgang Egger , presedintele Audi Design, Stefan Sielaff, seful departamentului de design al grupului Audi si Othmar Wickenheiser, profesor de design in transporturi din cadrul universitatii din Munchen.

La finalul concursului, Egger a declarat: "Rezultatele sunt impresionante. Studentii si-au insusit foarte bine tema concursului si au reusit sa prezinte in fata noastra o noua abordare". Sielaff a continuat ideea colegului sau, adaugand ca "fiecare concept contine cel putin o inovatie pe care o putem folosi pe un viitor model de serie."

Proiectul a fost publicat si intr-o carte botezata Audi Design Projekt care poate fi achizitionata cu 29.90 de euro.

Scopul acesteia si al concursului este de a promova Audi ca un brand premium sportiv preocupat in dezvoltarea tehnologiei si a designului.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru