ASI personalizeaza Bentley Continetal GTC

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.09.2008
Casa japoneza de tuning ASI a pregatit un kit exterior pentru modelul Bentley Continental GTC.

Majoritatea celor care opteaza pentru Bentley ca masina personala isi doresc in primul rand exclusivitate si lux. Cu toate acestea exista si pretentiosi care nu se multumesc cu un simplu exemplar care iese de pe poarta uzinei Crewe din Anglia si apeleaza la case de tuning specializate pentru a-si personaliza limuzina.

Numarul tunerilor specializati in modificarea modelelor Bentley este unul destul de redus, printre cele mai renumite case de acest gen fiind cele japoneze, care le rivalizeaza cu brio pe cele germane sau britanice. Un exemplu concret este compania japoneza ASI (Accuracy Spirit Imagination) care a pregatit un nou pachet de accesorii, de aceasta data pentru modelul Continental GTC.

Kitul exterior include o extensie pentru spoilerul spate din fibra de carbon, lumini LED pentru rularea pe timp de zi si praguri laterale. Fibra de carbon este materialul folosit si pentru crearea extensiei spoilerului spate si a eleronului discret, inglobat in portbagaj. Pachetul exterior este completat si de un set de jante de 22 de inch din aliaj, incaltate cu pneuri de 265/30 pe fata si 295/25 pe spate.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru